Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Iveco turboahdin - Iveco turboahdin huollot ja kunnostukset

06.05.2013

Iveco turboahdin huollot ja kunnostukset

Kun henkilö- tai pakettiauton moottoriin autotehtaalla asennettu ensiasennus turboahdin rikkoutuu se päätyy lähes aina uudelleen kunnostettavaksi.Turbotukku.com kunnostaa Teidänkin Iveco turboahtimen! Olemme tunnettuja erittäin korkealaatuisista turboahtimista. Maahantuomme autovalmistajien käyttämät ensiasennus turboahtimet täysin uusina, suoritamme turboahdinten kunnostukset kaikkiin turboahdin merkkeihin ja malleihin. Toimitamme kunnostetut turboahtimet joka puolelle Suomea, yleensä suoraan autokorjaamolle jossa turboahdin vaihdetaan. Turbotukku.com kunnostetuilla turboahtimilla on takuu aina 12-24 kuukautta.

 

Toimitamme Iveco turboahtimia suoraan autokorjaamoille, autoliikkeille sekä kuluttaja-asiakkaille. Olemme tunnettuja hyvästä palvelusta sekä erittäin laadukkaista kunnostetuista turboahtimista. Turboahtimen kunnostus tehdään aina autotehtaan käyttämään ensiasennus turboahtimeen jolloin yhteensopivuus autoonne on taattu eikä asennusvaiheessa aiheudu ylimääräistä työtä tai ongelmia.

 

Me emme pelkästää tarjoa täysin uutta tai kunnostettua turboahdinta vaan tutkimme miksi turboahtimenne rikkoutui. Tämä on erittäin tärkeä tieto jotta itse vika autossa saadaan korjattua ei autoon asennettava täysin uusi tai kunnostettu turboahdin rikkoudu heti uudellen.

 

Ottakaa aina yhteyttä meihin kun turboahdin rikkoutuu joko soittamalla aukioloaikoinamme tai lähettämällä tarjouspyyntö varaosahaku kaavakkeellamme. Vastaamme kaikkiin turboahdin tarjouspyyntöihin saman arkipäivän aikana. Tarjouspyyntö ei sido Teitä mihinkään, saatte meiltä kirjallisen tarjouksen turboahtimesta ja voitte rauhassa vertailla hintojamme sekä palveluitamme joita tulee turboahtimen mukana. Älä unohda tutkituttaa viallista turboahdinta myyjällä jolta ostatte turboahtimen!

 

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ TURBOAHTIMESTA MEILLE PAINAMALLA TÄSTÄ


Uskallamme sanoa että olemme Suomen markkinoilla yksi kokeneimmista ja asiantuntevimmista turboahdin erikoisliikkeistä turboahdin kunnostuksissa, huolloissa sekä muutostöissä katu- ja kilpakäyttöön. 

Kun rikkoutunut turboahdin kunnostetaan uusilla osilla sekä pako- ja imupesät koneistetaan säästyy turboahtimen osalta selvää rahaa eikä rikkoutunut turboahdin ei päädy luontoon. HUOM! Kaikki turboahtimet pystytään kunnostamaan.

Myös meidän korviin kantautuu tietoa että jotakin tiettyä turboahdinta ei pysty kunnostamaan. Nämä tarinat ovat turboahdin alan legendaarisia tarinoita yleensä sellaiselta turboahdin kauppiaalta asiakkaalle jolla ei ole riittävää kokemusta tai tietoa kuinka nykyaikaiset turboahtimet kunnostetaan. Usein kerrotaan että juuri tähän turboahtimeen ei saa varaosia tai joitakin säätöarvoja ei ole tiedossa. Näiden tarinoiden päätteeksi asiakkaalle koitetaan hanakasti myydä täysin uusi ja usein huomattavasti paljon kalliimpi turboahdin kuin mitä kustantaisi kunnostettu turboahdin. 

Meidän kuuleman perusteella ja tuntien erittäin hyvin nykyaikaiset turboahtimet koemme että nämä legendaariset tarinat turboahtimista joita ei voi kunnostaa rakentuu turboahdin kauppiaiden tai maahantuojien suusta joilla ei ole riittävää amattitaitoa kunnostaa nykyaikaisia turboahtimia, ehkä heiltä puuttuu kontaktatit varaosa valmistajiin tai koetaan helpommaksi myydä suoraan täysin uusi turboahdin ja rahastaa asiakkaalta paksumpi tukko euroja.

Kannattaa muistaa että rikkoutunut turboahdin tulee aina tarkastaa koska sieltä löytyy syy miksi turboahdin rikkoutui. Juuri se mitä pitäisi tarkastaa ennen uuden tai kunnostetun turboahtimen asennusta jää erittäin usein tekemättä ja johtaa uudelleen turboahtimen rikkoutumiseen. Me teemme tämän aina veloituksetta jokaiselle meille toimitetulle turboahtimelle.Turboahdin varaosia valmistavat useat eri valmistajat samaan tapaan kuin ajoneuvojen muitakin varaosia. Turboahdin itsessään ei ole sen kummempi osa moottoria kuten polttoainepumppu, starttimoottori, vaihdelaatikko tai laturi, kaikki nämä voidaan uudelleen kunnostaa. Kaikki turboahtimet pystytään kunnostamaan jos ammattitaito sekä -tieto turboahtimista on ajan tasalla. Mitä uudempi turboahdin on rikkoutunut niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä sen kunnostaa vain Turbotukku.com.

Olemme Suomen markkinoilla yksi todella harvoista turboahdin erikoisliikkeistä joka turboahtimen pystyy kunnostamaan. Erittäin monet autokorjaamot eri puolilta Suomea kunnostuttavat ns. vnt-turboahtimet meillä. Me toimitamme täysin kunnostetun turboahtimen takaisin korjaamolle vikadiagnoosin kera, autosta saadaan korjatua vika joka rikkoi turboahtimen. Nämä toimenpiteet säästävät auton omistajan rahaa muutamista satasista muutamaan tuhanteen euroon. 

Olemme kuulleet lukuisia tapauksia joissa rikkoutuneen turboahtimen tilalle on ostettu täysin uusi turboahdin esim. Mercedes Benz E-sarja 2004-2008 hintaan 2790,00 koska turboahtimen myyjä oli kertonut asiakkaalle että tätä kyseistä turboahdinta ei pysty korjaamaan. Kun vika on jäänyt autoon joka ensiasennus turboahtimen rikkoi on tämä uusi ja kallis turboahdin rikkoutunut lähes heti asennuksen jälkeen. Valveutunut kuluttuja on itse löytäessään meidän yrityksen sivut ja tutustunut palveluihimme todennut että miksi ei heti osannut ottaa yhteyttä meihin!!!!

Erityisesti jos turboahdin on sähköisellä vnt-johdinsiivikon säätimellä niin Suomessa ei tietääksemme ole muita toimijoita jotka tekevät ohjainboksin kunnostukset sekä säätävät ahtimen oikeisiin säätöarvoihin meidän lisäksi. Olemme avanneet, purkaneet ja tarkastaneet ohjainbokseja usean vuoden ajan ja tänä päivänä pystymme kunnostamaan esimerkiksi Hellan valmistaman ohjainboksin jota käyttää turboahtimissaan Garrett. Kunnostamme myös VDO:n ja Siemens:n valmistamat ohjainlaitteet joita löytyy KKK:n ahtimista sekä työnalla meillä on ohjainlaite joilla voidaan korvata rikkoutunut ensiasennus ohjainlaite.Hyvin usein on niin että valmistaja joka toimittaa autotehtaalle alihankintana komponentin moottoriin liitettäväksi, esimerkiksi turboahtimen, nämä tehtaat eivät kunnosta tuotteitaan uudelleen vaan tarjoavat pelkästään uutta turboahdinta kuluttajalle ensiasennus turboahtimen rikkoutuessa. Me siis kunnostamme kaikkien eri valmistajien turboahtimet sekä panostamme siihen että kunnostuksen jälkeen ne olisivat alkuperäistä kestävämpiä. Meidän tuotevalikoimaan kuuluvat autotehtailla käytetyt ensiasennus turboahtimet täysin uusina sekä turboahtimet jotka uudelleen kunnostettu. Ostamme joka päivä rikkoutuneita ensiasennus turboahtimia, puramme ja tutkimme niiden heikot kohdat sekä selvitämme syyt miksi ne rikkoutuu. 

Erittäin usein ensiasennus turboahdin on rikkoutunut ensimmäisen kerran jo 50.000 - 100.000 kilometrin ajomäärissä. Syy on usein ulkoinen turboahtimeen liittymätön tekijä. Meidän päätarkoitus tehdessä kehitystyötä ensiasennus turboahtimien kunnostuksiiin on löytää alkuperäisosia kestävämpiä ratkaisuja. 

Meillä on käytössä automatisoitu hydraulinen cnc-sorvi turboahtimien varaosien valmistukseen. Varsinkin kilpa-autoihin ja ns. custom turboahtimiin on tärkeä kyetä tuottamaan tarkasti työstetyt siivet sekä akselit jolloin voimme olla aina varmoja että materiaaleissa käytetyt seokset vastaavat laatua jolla voimme myöntää kunnostetuille turboahtimille 24 kuukauden takuun ilman kilometrirajoitusta. Kannattaa huomioida että nykyaikaisten turboahtimien kunnostuksiin ei Suomessa pysty kovinkaan moni turboahtimia jälleenmyyvä, maahantuova tai perushuoltoja sekä turboahdin vaihtotöitä tekevä auto- ja turboahdinkorjaamo. Hyvin usein asiakkaille kerrotaan että turboahdinta ei voi tai pysty kunnostamaan / korjaamaan. Meidän käsityksen mukaan tämä kertoo enemmän ammattitaidosta ja sen kehittämisestä muuttuvien markkinoiden mukana. 

On helppo vaihtaa vain pelkkä turboahdin moottorin kylkeen mutta turboahtimen sisäisten osien ymmärtäminen sekä sen rikkoutumisen aiheuttaneen vian paikallistaminen ei onnistu kaikilta. 

Meidän työ on palvella auton omistajaa sekä autokorjaamoa kertomalla mitä kohteita tulee tarkastaa ennen turboahtimen asennusta jolloin vältytään siltä ettei uusi tai kunnostettu turboahdin rikkoudu samaan vikaan uudelleen heti asennuksen jälkeen.

Me kehitämme tuotteitamme sekä palveluitamme erittäin suurella sydämellä turboahdin kunnostuksiin ja korjauksiin liittyen. Seuraamme turboahdin markkinoiden uusimpien kunnostuslaitteiston tuomat edut, olemme yhteydessä eri puolille maailmaa varaosa valmistajiin sekä testaamme osia turboahtimiimme erilaisin testein. Olemme monen autokorjaamon onneksi tarjonneet apua ja teknistä tukea jolla työnalla ollut ajoneuvo on saatu kustannustehokkaasti takaisin liikenteeseen sekä itse ongelma joka turboahtimen rikkoi korjattua samalla pois autosta. Normaali kuluttaja-asiakkaan ohjaamme miellämme yhteistyökorjaamolle jonka tunnemme ja tiedämme selviytyvän haastavammastakin turboahdin vaihtotyöstä. 

Vastaamme kaikkiin turboahdin kysymyksiin mielellämme. 

Olemme Suomen markkinoilla yksi harvoja toimijoita joilta saatte sekä täysin uudet että kunnostetut turboahtimet kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Teemme turboahdin kunnostukset myös veneisiin ja muihinkin turboahdettuihin moottoreihin. 

Kun turboahdin rikkoutuu ottakaa aina yhteyttä meihin!

06.11.2015Mercedes Sprinter turplaturboahtimia kunnostettuna suoraan Helsingin varastosamme vuosimallit 2009-2014
02.11.2015VP46. 03L253056A 5303 988 0205 103kw/140hv 1968cc CBAA / CBAB / CBDA / CBDB Marraskuun turboahdin tarjous 690 eur 24 kuukauden takuulla!!!!
02.11.2015BMW N47 2.0D 2008-2013 kunnostetut turboahtimet sähkösäätimellä marraskuun tarjouksessa 790 eur / 24 kuukauden takuulla!!! 320d 520d X3 2.0d
02.11.2015Jeep Dodge kunnostettu turboahdin VP15. 68000633AC 768652-5004S Dodge Jeep (ei Mitsubishi) ECE PDE (DPF) 103kw/140hv marraskuun 2015 tarjous 690 eur 24 kuukauden takuulla!!!
07.09.2015GGTurbo turboahtimet valmistajalta aina 12 - 24 kuukauden takuulla! Kaikki GGTurbo turboahtimet valmistetaan autovalmistajien käyttämiin alkuperäisiin runkoihin
25.08.2015Hiirenpesä turboahtimessa hyydytti bemarikuskin matkanteon moottoritiellä
04.08.2015Oy Ford Ab tiedottaa - Ford ikoninen Transit juhlii 50-vuotista taipalettaan yritysten palvelijana ympäri maailman
10.07.2015Turboahdin hinta ? Täysin uusi turboahdin vai kunnostettu turboahdin ? Kunnostettu turboahdin hinta usein 30-50% täysin uutta turboahdinta edullisempi. Kunnostetulla usein pidempi takuu kuin täysin uudella!!!
30.06.2015Turboahdin rahoituksella 1-24 kuukautta - Kuukausikorko 2,42% / laskutusmaksu 4,90 kk
25.05.2015Turboahdin Volkswagen Transporter 2.5TDi AXE moottorikoodi - Erikoistarjous kunnostettu ensiasennus turboahdin alipainekellolla 690,00 eur 24 kuukauden takuulla!!!
18.05.2015Turboahdin Audi 3.0TDi - Erikoistarjous kunnostettu ensiasennus turboahdin alipainekellolla 650,00 eur 24 kuukauden takuulla!!!
11.05.2015Turboahdin Mercedes Benz Atego - Erikoistarjous kunnostettu ensiasennus turboahdin 890,00 eur 12 kuukauden takuulla!!!
04.05.2015Turboahdin Mercedes Benz C270CDi 2000-2005 alipainekellolla - Erikoistarjous kunnostettu ensiasennus turboahdin 660,00 eur 24 kuukauden takuulla!!!
27.04.2015Turboahdin Opel Astra 1.7CDti - Erikoistarjous 66kw kunnostettu ensiasennus turboahdin 390,00 eur 24 kuukauden takuulla!!!
20.04.2015Turboahdin Saab 3.0TiD - Erikoistarjous 130kw kunnostettu ensiasennus turboahdin 590,00 eur 24 kuukauden takuulla!!!
13.04.2015Turboahdin BMW 318d E90 / E91 - Erikoistarjous 90kw kunnostettu ensiasennus turboahdin 590,00 eur 24 kuukauden takuulla!!!
06.04.2015Turboahdin Volvo XC90 D5 - Erikoistarjous 120kw kunnostettu ensiasennus turboahdin 590,00 eur 24 kuukauden takuulla!!!
16.03.2015Audi turboahdin tarjous - 1.8T 110kw kunnostetut turboahtimet 490,00 eur / 12 kuukauden takuu - TURBOAHDIN TARJOUS!!!
02.03.2015Turboahtimet ja turboahdin kunnostukset
16.02.2015Garrett turboahdin PSA 1.6 80kw moottoreihin 790,00 / takuu 24 kuukautta - SUPER TARJOUS!!!
09.02.2015Garrett turboahdin Volkswagen / Audi BKD moottoreihin 890,00 eur / 24 kuukauden takuu - SUPER TARJOUS!!!
02.02.2015Turboahtimia suoraan varastosta ulosheittohinnoin!!!
16.01.2015Volkswagen turboahdin Volkswagen turbohuolto - Volkswagen turboahdin kunnostukset - Volkswagen turboahtimet - Volkswagen turboahtimia - Turboahtimet kaikkiin Volkswagen malleihin - Uudet alkuperäiset Volkswagen turboahtimet - Kunnostetut Volkswagen turbo
16.01.2015Kunnostettu turboahdin Volkswagen Amarok / Volkswagen T5 T6 Transporter 2.0 BiTDi 120kw / 132kw 03L145715 - KATSO KUVAT!!!
09.01.2015Turboahtimet kaikkiin henkilö-, paketti- ja kevyt kuorma-autoihin vm. 1998-2015
15.12.2014Audi turboahdin - Audi turbohuolto - Audi turboahdin kunnostukset - Audi turboahtimet - Audi turboahtimia - Turboahtimet kaikkiin Audi malleihin - Uudet alkuperäiset Audi turboahtimet - Kunnostetut Audi turboahtimet
01.12.2014Turboahdin toimii ikään kuin sulakkeena - Turbotukku.com / GG Parts Import Oy mediassa www.enterprisesuomi.fi artikkeli 2014
01.12.2014Täysin uudet turboahtimet
01.12.2014Turboahdin varaosat ja valmistajat
01.12.2014Tapasimme Ari Vatasen Eesti Autosport 2014 palkintogaalassa - KATSO KUVAT / VIDEOT
01.12.2014Turbotukku.com yhteistyössä Automotomaailman kanssa 12/2014
01.12.2014Marraskuussa ensirekisteröitiin 7 220 henkilöautoa
28.11.2014Schenck - Yksi johtava turboahdin kunnostuksiin tekniikkaa tuottavan yhtiön esittelyvideo - KATSO VIDEO
26.11.2014GGTurbo turboahdin - Tunnetusti laadukas turboahdin! Suomalainen tuotekehitys - Kehitetty kestämään!!!
25.11.2014Tarjous - VW Amarok turboahdin (2.0 Ltr.) BiTD, Bj. 11.2011- Turbo 1: 53049700144; Turbo 2: 54351014708
13.11.2014Turboahdin tarjous!!! 2.0TDi 103kw BKD / AZV moottoreiden täysin uutta ensiasennus turboahdinta erikoiserä!!! Turboahdin koodi 724930-5010S, 03G253010JX - Audi A3 - Dodge Caliber - Jeep Patriot - Seat Altea - Seat Leon - Seat Toledo - KATSO LISTA
08.11.2014Garrett turboahdin 753420-5006S ERIKOISTARJOUS!!! 1.6 80kw PSA turboahdin 50 kpl erä saapunut!!!
07.11.2014GGturbo on merkki laadukkaasta uusioturboahtimesta - Kunnostamme lähes kaikki turboahtimet henkilö-, paketti- ja kevyt kuorma-autoihin.
29.10.2014Ostetaan vialliset alkuperäiset autovalmistajien käyttämät ensiasennus turboahtimet!!!
15.10.2014Garrett / Hella vnt-johdinsiivikon sähkösäätimen kunnostukset - Hella sähkötoimisen ohjainlaitteen kunnostus
13.10.2014Suoraan varastosta 1500 kappaletta GGTurboahtimia kaikkiin ajoneuvoihin
10.09.2014Huippulaadukkaat GGTurbo uusio turboahtimet kaikkiin ajoneuvoihin vm. 1998 - 2011
03.08.2014Turboahdin autoon kuin autoon takuulla!
17.04.2014Turbotukku.com toivottaa uusille ja vanhoille asiakkaille oikein hyvää pääsiäistä 2014! Palvelemme seuraavan kerran tiistaina tiistaina 22.4.2014
19.03.2014Turboahdin tarjous 30.4.2014 saakka: Huippulaadukkaat kunnostetut GG Turboahtimet Audi, Seat, Skoda ja Volkswagen BXE 1.9TDI 77kw moottoreihin 570,00 / 24 kuukauden takuu!!! Toimitus suoraan varastosta!!! LUE LISÄÄ - Garrett varaosanumero 751851-xxxx
16.03.2014Turbotukku.com / GG Parts Import Oy toimittaa Mahle turboahtimia
19.02.2014Olympiakultaa Sothissa!!! Onnittelut Iivo Niskanen ja Sami Jauhojärvi!!!
19.02.2014Onneksi olkoon Aino-Kaisa Saarinen ja Kerttu Niskanen!! Olympiahopea ei oo häpeä!! Varaosia.com lähettää onnen toivotukset Sotshiin!!!
18.01.2014Turbon hinta ? Turboahtimen hinta? Turboahtimelle hinta?Turboahtimelle hinta? Täysin uusi turboahdin vai kunnostettu turboahdin ?
14.01.2014Turbohuolto Helsinki - Turbohuolto Espoo - Turbohuolto Vantaa - Turbohuolto Kauniainen - Turbohuolto Nurmijärvi - Turbohuolto Sipoo - Turbohuolto pääkaupunkiseutu
07.01.2014Turboahdin sähköisten vnt-johdinsiivikon testaus - KATSO KUVAT
27.12.2013Uusia turboahtimia - Kunnostettuja turboahtimia - Henkilöauto turboahdin - Pakettiauto turboahdin - Kuorma-auto turboahdin - Turboahdin huolto kaikki merkit ja mallit
26.12.2013Turboahdin huollot ja kunnostukset - Turboahdin Garrett Turboahdin Turbotukku.com - Turboahdin KKK- Turboahdin BorgWarner - Turboahdin Holset - Turboahdin IHI - Turboahdin Schwitzer - Turboahdin Mitsubishi huollot ja kunnostukset
24.12.2013Rauhaisaa joulua ja uutta vuotta uusille ja vanhoille asiakkaille!
23.12.2013Turbomyynti Hyundai - Turboahdin Myynti - Hyundai Turbomyynti - Hyundai Santa Fe Turbomyynti - Hyundai H1 Turbomyynti - Hyundai Terracan Turboahdinmyynti - Hyundai Turboahdin huolto ja kunnostukset suorittaa Turbotukku.com kaikkiin Hyundai malleihin
23.12.2013Turboahdin autoon kuin autoon! Turboahtimet kaikkiin automerkkeihin ja malleihin!
19.12.2013Garrett Turboahdin Mercedes Benz - Garrett Turboahtimet Mercedes Benz - Garrett Turboahtimia Mercedes Benz - Garrett huolto ja kunnostukset kaikkiin Mercedes Benz malleihin suorittaa Turbotukku.com
19.12.2013Ostetaan vialliset turboahtimet henkilö- ja pakettiautoihin vuosimallit 1998-2014.
17.12.2013Tilaa turboahdin edullisesti - Osta turboahdin meiltä suoraan varastosta huippulaadukkaat kunnostetut turboahtimet yli 1000 automalliin!!
16.12.2013Muuttuvageometrinen turboahdin - Muuttuvasiipinen turboahdin - Muuttuvageometrisen turboahtimen kunnostus - Turbotukku.com kunnostaa kaikki turboahtimet!!!
16.12.2013Garrett Turboahdin Land Rover - Garrett Turboahtimia Land Rover - Garrett Turboahtimet Land Rover - Garrett Turboahdin huollot ja kunnostukset kaikkiin Land Rover malleihin suoritta Turbotukku.com
16.12.2013Muuttuvageometrinen turboahdin - Muuttuvasiipinen turboahdin
16.12.2013Turboahdin rikkoontuneen tilalle - Turboahdin huolto - Turboahdin korjaamo - Turboahdin korjaus - Turboahdin huoltopalvelu
16.12.2013Turbohuolto - Turboahdinhuolto - Turboahdin kunnostukset - Turboahdin korjaukset - Turboahdin huoltopalvelu
13.12.2013Turboahdin pikahuolto - Turboahdin korjaamo - Turboahdin huolto - Turboahdin huollot ja toimitukset
13.12.2013Turboahdinhuolto Helsinki - Turboahdinhuolto Espoo - Turboahdinhuolto Vantaa - Turboahdinhuolto Kauniainen - Turboahdinhuolto Nurmijärvi - Turboahdinhuolto Sipoo - Turboahdinhuolto pääkaupunkiseutu
13.12.2013Turboahdin kunnostukset kaikkiin Garrett turboahdin malleihin
11.12.2013Audi A6 turboahdin Audi A6 turboahtimia - Audi A6 turboahdin huolto - Audi A6 turboahtimet - Audi A6 kunnostetut turboahtimet
09.12.2013Garrett Turboahdin Fiat - Garrett Turboahtimia Fiat - Garrett Turboahtimet Fiat - Garrett Turboahdin kunnostukset ja huollot Fiat
09.12.2013Garrett turboahdin Chrysler - Garrett turboahtimia Chrysler - Garrett turboahtimet Chrysler - Garrett turboahdin huollot ja kunnostukset Chrysler turboahtimiin
09.12.2013Turboahtimen asennus - Turboahdin asennus - Turboahdin asennusohjeet
09.12.2013Peugeot turboahdin - Peugeot turboahtimia - Peugeot turboahtimet - Peugeot turboahdin huolto - Peugeot turboahdin kunnostus
08.12.2013BMW X3 turboahdin täysin uutena alkuperäisenä Garrett valmisteena suoraan varastosta! KATSO KUVAT
08.12.2013Turboahdin kaikkiin henkilö-, paketti-, ja kevyt kuorma-autoihin. Turboahdin kunnostukset - Olemme erikoistuneet turboahdin kunnostuksiin. Kunnostamme lähes kaikki nykyaikaiset turboahtimet uusilla laadukkailla varaosilla.
07.12.2013Audi turboahdinhuolto - Audi turbohuoltoa - Audi turboahdin kunnostuksia - Audi turboahtimien huoltotyöt - Audi turbohuolto
05.12.2013Garrett turboahdin Citroen - Garrett turboahtimia Citroen - Garrett turboahtimet Citroen - Garrett turboahdin huollot Citroen - Garrett Turboahdin kunnostukset Citroen
04.12.2013Garrett turboahdin Honda - Garrett turboahtimet Honda - Garrett Turboahtimia Honda - Garrett turboahdin huolto ja kunnostus Honda
04.12.2013Turboahdin Audi Q5 - Turboahtimet Audi Q5 - Turboahtimia Audi Q5 - Turboahdin kunnostukset ja huollot Audi Q5
03.12.2013Garrett Turboahdin Skoda - Garrett Turboahtimia Skoda - Garrett Turboahtimet Skoda - Garrett Turboahdin huolto Skoda - Garrett Turboahdin huollot ja kunnostukset suorittaa Turbotukku.com kaikkiin Skoda malleihin
03.12.2013Turboahdin Toyota - Turboahtimia Toyota - Turboahtimia Toyota - Turboahdin kunnostukset ja huollot Toyota
03.12.2013Volkswagen turboahdin - Volkswagen turboahtimia - Volkswagen turboahtimet - Volkswagen turboahdin kunnostukset - Volkswagen turbo huolto
03.12.2013VNT-turboahdin kunnostukset sähköisillä ohjainlaite säätimillä - Sähköisten ohjainlaitteiden kunnostukset
02.12.2013Garrett Turboahdin Kia - Garrett Turboahtimia Kia - Garrett Turboahtimet Kia - Garrett Turboahdin kunnostukset Kia - Garrett Turboahdin huolto Kia kaikki mallit
02.12.2013Garrett Turboahdin - Jeep Garrett Turboahtimia - Jeep Garrett turboahtimet - Jeep Garrett Turboahdin huollot - Jeep Garrett Turboahdin kunnostukset - Kaikki Garrett Jeep mallit
02.12.2013Turboahdin Volvo Turboahtimet Volvo Turboahtimia Volvo Turboahdin kunnostukset ja huollot Volvo
02.12.2013Turboahdin Renault - Turboahtimia Renault - Turboahtimet Renault - Turboahdin kunnostukset ja huollot Renault
02.12.2013Turboahdin Opel - Turboahtimia Opel - Turboahtimet Opel - Turboahdin kunnostukset ja huollot Opel
02.12.2013Opel turboahdin - Opel turboahtimia - Opel turboahtimet - Opel turboahdin kunnostukset
29.11.2013Garrett Turboahdin Toyota - Garrett Turboahtimet Toyota - Garrett Turboahtimia Toyota - Garrett Turboahdin huollot Toyota - Garrett Turboahdin kunnostukset suorittaa Turbotukku.com kaikkiin Toyota malleihin
29.11.2013Garrett Turboahdin Renault - Garrett Turboahtimia Renault - Garrett Turboahtimet Renault - Garrett Turboahdin huolto ja kunnostukset kaikkiin Renault malleihin suorittaa Turbotukku.com
28.11.2013Garrett Turboahdin Seat - Garrett Turboahtimia Seat - Garrett Turboahtimet Seat - Garrett Turboahdin huollot Seat - Garrett Turboahdin kunnostukset kaikkiin Seat malleihin suorittaa Turbotukku.com
27.11.2013Garrett Turboahdin Jaguar - Garrett Turboahtimia Jaguar - Garrett Turboahtimet Jaguar - Garrett Turboahdin huolto Jaguar - Garrett turboahdin kunnostukset
27.11.2013Garrett Turboahdin Iveco - Garrett Turboahtimia Iveco - Garrett Turboahtimet Iveco - Garrett Turboahdin huolto ja kunnostus Iveco kaikki mallit
26.11.2013BMW Turboahdin kaikkiin malleihin - BMW Turboahdin - BMW turboahtimia - BMW turboahtimet - BMW Turbohuolto - BMW turboahdin kunnostukset
26.11.2013Garrett Turboahdin VW - Garrett Turboahtimet VW - Garrett Turboahtimia VW - Garrett Turboahdin kunnostukset VW - Garrett Turboahdin huollot VW suorittaa kaikkiin VW malleihin Turbotukku.com
26.11.2013Garrett Turboahdin Opel - Garrett Turboahtimia Opel - Garrett Turboahtimet Opel - Garrett Turboahdin huolto Opel - Garrett Turboahdin kunnostukset suorittaa kaikkiin Opel Garrett turboahdin malleihin Turbotukku.com
26.11.2013Turbohuolto - Turbohuoltoa - Turboahdinhuolto - Turboahdinten korjaustyöt - Turboahdinten muutostyöt kaikki merkit ja mallit
26.11.2013Turboahdin Kia - Turboahtimia Kia - Turboahtimet Kia - Turboahdin kunnostukset ja huollot Kia
25.11.2013Seat turboahdin - uudet ja kunnostetut Seat turboahtimet, myös sähkösäätimellä olevat ja VNT-Ahtimet. Seat Turboahdin - Seat Turboahtimia - Seat Turboahtimet - Seat Turboahdin huolto - Turbohuolto kunnostukset Seat kaikki vuosimallit
25.11.2013Garrett Turboahdin Volvo - Garrett Turboahtimet Volvo - Garrett Turboahtimia Volvo - Garrett Turboahdin huolto Volvo - Garrett Turboahdin kunnostukset ja huollot suorittaa Turbotukku.com

Näytä lisää »