Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Turboahdin huolto ja tarkastukset - Kaikki turboahdin merkit ja mallit

Turboahdin huollot ja tarkastukset

Meille voi aina lähettää veloituksetta turbon tarkastukseen. Saatte meiltä Postin veloituksettoman lähetystunnuksen. Posti tuo turbonne suoraan meille perille saakka.

Turboahtimen tarkastus on veloitukseton niissä tapauksissa joissa asiakas päättää olla huoltamatta tai kunnostamatta ahdinta ja viallinen turboahdin jää meille.  Normaalihinta turboahtimen tarkastukselle on 50 eur. Tarkastuksessa turboahdin puretaan ja kartoitetaan kuinka laajan huollon ahdin vaatii.

Kun turbo avataan näemme heti voiko turbon huoltaa vai tarvitseeko täydellisen kunnostuksen. Turbohuolto sisältää aina turbon purkamisen, pienosien ultraäänipesun, suurempien osien koneellisen tehopesun ja kuulapuhalluksen, täydellisen putsauksen, alipainekellon toiminnan tarkastus, sähköisen ohjainlaitteen tarkastus ja tarvittaessa uudelleen ohjelmointi, uuden turbiini akselin ja siipipyörän, huippu kierrosalueen tasapainotus, turboahtimen kasaus. Laakerit, tiivisteet, alipainekellot, sähköiset ohjainlaitteet veloitetaan erikseen. Korjaussarjan hinta tulee perushuollon päälle jos korjaussarjalle on tarvetta. Turbon huolto tehdään yleisesti vielä toimivalle turboahtimelle, turbon korjaus vioittuneelle.

250 eur - Turboahdin huoltotyö, ei muuttuva geometriset alipainekellolla.
300 eur - Turboahdin huoltotyö muuttuva geometriset mallit. Huom! sis. vnt-siipien kalibroinnin autovalmistajan alkuperäisiin raja-arvoihin.
350 eur - Turboahdin huoltotyö muuttuvat geometriset mallit sähköisellä ohjainlaitteella. Jos ohjainlaite viallinen, veloitetaan ohjainlaitteen tai sen kunnostuksen hinta erikseen.

Jos turboahtimesta joudutaan poistamaan katkenneita pultteja, havaitaan purkutyön yhteydessä että pakopesä on halki tai muu vastaava ylimääräinen ongelma niin otamme asiakkaaseen aina yhteyttä ja sovimme erikseen lisätyöt.

Pääkaupunkiseudulla voimme noutaa turboahtimen autokorjaamolta ja palauttaa turboahdin takaisin huollettuna.


Pakkaa turbo näin

Kun turboahdin on irroitettu moottorista, toimi seuraavasti.

- Irroita öljylinjat

- Pyri valuttamaan kaikki moottoriöljy pois turboahtimesta

- Pakkaa turboahdin huolellisesti pahvilaatikkoon

- Kirjoita mukaan tieto mistä autosta turboahdin on (rekisterinumero), mitkä olivat oireet sekä omat yhteystietonne (nimi,osoite,puhelinnumero,sähköposti)

- Vie pahvilaatikko postiin, anna virkailijalle meidän lähetystunnus ja pahvilaaikko. Paketti on 1-2 arkipäivän aikana meillä ovelle tuotuna.

- Helpottaaksenne meitä, ja nopeuttaaksenne prosessia niin lähettäkää meille tieto postitetusta turboahtimesta sähköpostitse myynti@turbotukku.com

- Turbohuoltomme avaa turbonne samana arkipäivänä sen saapuessa ja saatte tarkemman tiedon miten tulisi edetä.