Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Turbo rikki ? Lähetä meille heti tästä alla olevasta linkistä tarjouspyyntö! Meillä noin 2000 turboahdinta heti valmiina toimitukseen Helsingin noutomyymälässämme!

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ TURBOAHTIMESTA - PAINAMALLA TÄSTÄ SIIRRYT TARJOUSPYYNTÖLOMAKKEELLE - VASTAAMME KAIKKIIN TARJOUSPYYNTÖIHIN 15 MINUUTIN KULUESSA

Vastaamme aukioloaikoinamme kaikkiin tarjouspyyntöihin 15 minuutin kuluessa. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin lähetettyihin tarjouspyyntöihin vastaamme seuraavana arkiaamuna.

Turbo rikki ?

Turbo rikki ?

Turboahdin löytyy tänä päivänä lähes kaikista uusista ajoneuvoista. Monissa automalleissa on niin sanottu "tuplaturbo" jossa turboahdin kokonaisuus muodostuu kahdesta toisiinsa liitetyistä turboahtimista. 

Nyky ajoneuvoissa, tehdasuusi ensiasennus turboahdin, on käyttöiältään usein muutaman vuoden, alle 100.000km. Turboahtimen käyttöikään vaikuttaa huolellinen ja säännöllinen ajoneuvon huolto. Suurin säästö saadaan kun muistaa tarkastaa säännöllisesti moottoriöljyn määrän mittatikusta. Jos öljymäärä on vähissä heikkenee turboahtimen voitelu. Ajoneuvon moottoriöljy voitelee moottorin lisäksi myös turboahtimen. Kun alle 100.000km ajetusta ajoneuvosta rikkoutuu turboahdin on yleinen syy / seuraus voitelun puute jolloin turboahtimen akseli sinertyy, naarmuuntuu ja näin väljistyy ja pahimmillaan katkeaa.

Autot joissa on 30.000km huoltovälit ovat riskialtteimpia voitelusta johtuviin turboahdin rikkoutumisiin. Pitkän huoltovälin aikana ei moottoriöljyjä välttämättä tarkasteta ja moottorin öljynkulutus aiheuttaa sen että turboahtimelle ei riitä tarpeeksi moottoriöljyä. Uuden Audin huolto-ohjelmassa vuosihuollossa auton takakonttiin täytetään yleisesti 1 litran öljypurkki josta auton kuljettaja voi lisätä moottoriöljyä tankkauksen yhteydessä. Audi on ottanut tämän käytännön koska moottoriöljyä kuluu ja pitkän huoltovälin aikana saattaa moottoriöljy kulua alle minimirajan jolloin moottori sekä turboahdin herkästi vaurioituu.

Yleisiä oireita ennen turboahtimentotaalista rikkoutumista ovat:
- Moottori tuntuu tehottomalta
- Turboahdin vuotaa öljyä
- Pakokaasun määrä on lisääntynyt
- Auto savuttaa kohtuuttoman paljon
- Turboahdin vinkuu
- Ajoneuvo menee ns. vikatilaan ja tehot laskevat
- Polttoaineen kulutus noussut
- Pakokaasu on mustaa. Turboahdin ei tuota tarpeeksi ilmaa ja vastaavasti polttoaineilmaseos on liian rikas.

Suomen Turbotukku Oy toimittaa autonne ensiasennus turboahtimen tehdasuutena sekä GGTurbo tuotemerkillä laadukkaat kunnostetut ensiasennus turboahtimet. Kartoitetaan yhdessä kustannustehokas vaihtoehto autoonne.


Turboahdin rikki ?

Turboahdin rikki ?

Turboahtimia

Turboahdin varaosia

Turboahdin varaosia

Turboahdin varaosia

Turboahdin varaosia