Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Turboahdin rikki ? Ei hätää, täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille. Saatte turboahtimen hinnan 15 minuutin kuluessa aukioloaikojemme puitteissa. Suuri noutovarasto Helsingissä, postitoimitukset päivittäin koko Suomeen. Tarjouspyyntö ei velvoita tilaamaan turboahdinta. Uudet alkuperäiset ja kunnostetut turbot alk. 390 eur / 36kk takuu. Maksuaikaa jopa 60 päivää!

Helsingin Herttoniemen noutomyymälästä toimitamme joka päivä turboahtimia eri puolille Suomea

Helsingin Herttoniemen noutomyymälästä toimitamme joka päivä turboahtimia eri puolille Suomea

GGTurbo Formula 4

Kunnostettu turboahdin säästää jopa 50%!

Rekisteritunnuksella saamme autovalmistajanne tietokannasta tarkastettua alkuperäisen turboahdin koodin / varaosanumeron. Kun tilaatte meiltä turboahtimen toimitamme sen halutessanne suoraan korjaamolle jossa turboahdin vaihdetaan. Helsingin noutomyymälästä toimitamme koko Suomen alueelle turboahtimet tilauspäivänä Postiin. Meiltä löytyy pääsääntöisesti kaikkiin Suomessa liikkuviin ajoneuvoihin turboahtimet suoraan Helsingin noutomyymälästä.

Maahantuomme tehdasuudet sekä uudelleen kunnostetut turboahtimet 36 kuukauden takuulla. Kunnostukset tehdään vain autovalmistajien käyttämiin ensiasennus turboahtimiin jotka moottoreihin autotehtailla uutena asennettu.

Meille voi maksaa turboahtimen helposti Paytrail maksuvälityspalvelun kautta verkkopankissa, osamaksulla tai luottokorteilla. Toimitamme joka päivä turboahtimia yksityisautoilijoille, autokorjaamoille ja automaahantuojien merkkiliikkeille.

Turboahtimen voi maksaa meille helposti verkkomaksuna tai osamaksulla

Turboahdin toimitetaan halutessanne suoraan perille saakka huoltoliikkeeseen Postin Ovelle pakettina. Turbohuoltomme vastaanottaa turboahdin huoltoon tulevat turboahtimet veloituksetta Postin asiakaspalautuksena, kysy ohjeet asiakaspalvelustamme. Vaihtoahtimen palautus Postin kautta meille maksutta asiakaspalautuksena. Posti noutaa meiltä joka päivä turboahtimia, nopeat toimitukset koko Suomeen!!! Varastoimme Helsingissä turboahtimia kaikkiin yleisimpiin automerkkeihin ja malleihin.

Toimitamme turboahtimet Postin kuljetuksilla valtakunnallisesti yleensä heti seuraavaksi päiväksi

GGTurbo on Suomessa kehitetty ja testattu huippulaadukas uusio turboahdin. GGTurbo valmistetaan aina autovalmistajien käyttämiin ensiasennus turboahtimiin. GGTurbo turboahtimissa käytetään osia jotka olemme testanneet ja viimeisen 10 vuoden aikana Suomen olosuhteissa todenneet parhaiten toimiviksi. GGTurbo on aina varma ja luotettava valinta.

GGTurbo tuotemerkistä tunnistat huippulaadukkaan uusioturboahtimen

GGTurbo tuotemerkistä tunnistat huippulaadukkaan uusioturboahtimen

Tarkastamme kaikki turboahtimet, tehdasuudet, kunnostetut ja huolletut, aina ennen toimitusta VNT-virtauspöydässä. Näin voimme varmistaa että asiakas saa turboahtimen jonka muuttuvasiipinen geometria ja virtaus vnt-siiville on optimaalinen. Investoimme ja uudistamme jatkuvasti konekantaamme jotta meiltä asiakas saa parhaan mahdollisen tuotteen sekä palvelun. VNT-virtauspöytää tarvitaan aina kun turboahdin puretaan ja kasataan jotta turboahtimen johdinsiivikko ohjaa ilmaa kuten se uutena on suunniteltu.

VNT-virtauspenkissä säädetään kaikkien ajoneuvojen turboahtimet tehdasasetuksiin

VNT-virtauspöydällä saamme säädettyä ja kalibroitua yli 1500 eri turboahdin mallin (kaikki automerkit ja mallit) ohjearvot. Meillä käy myös automaahantuojilta takuutarkastuksissa tehdasuusia turboahtimia silloin kun on tarve tarkastaa onko turboahtimen muuttuvageometrisen johdinsiivikon virtaukset väärissä säädöissä. 

VNT-virtauspenkissä säädetään kaikkien ajoneuvojen turboahtimet tehdasasetuksiin

Autovalmistajat ovat siirtyneet enemmän ja enemmän ensiasennus turboahtimissa malleihin joissa vnt-johdinsiivikkoa ohjataan sähkötoimisilla ohjainlaitteilla. Olemme tietääksemme ainoa turboahdin erikoisliike Suomessa joka pystyy palauttamaan alkuperäiset ohjelmat ohjainlaitteisiin sekä kunnostamaan ohjainlaitteet.

VNT-virtauspenkissä säädetään kaikkien ajoneuvojen turboahtimet tehdasasetuksiin

GGTurbo turboahtimissa käytetään useissa malleissa tehdasuusia sähkötoimisia ohjainlaitteita. Esim. VDO Siemens:n valmistamat ohjainlaitteet joita käytetään joissakin Audin ja Volkswagenin turboahdin malleissa vaihdetaan kunnostuksen yhteydessä aina tehdasuuteen. Kuvia VDO Siemens ohjainlaitteista alla.

Hellan valmistama sähkötoiminen turboahdin ohjainlaite

VDO Siemens merkkinen sähkötoiminen turboahdin ohjainlaite

Hella valmistaa sähkötoimisia ohjainlaitteita ensiasennus turboahtimiin joita käytetään esim. Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Jaguar, Jeep, Mercedes Benz, Land Rover, Opel ja Volkswagen ajoneuvojen eri malleissa. Olemme erikoistuneet näiden ohjainlaitteiden kunnostuksiin ja uudelleen ohjelmointeihin. Kuvia Hella ohjainlaitteista alla.

Sähkötoimisia turboahdin Hella ohjainlaitteita

Sähkötoimisia turboahdin Hella ohjainlaitteita

Kunnostettu turboahdin säästää jopa 50%!