Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Turbon korjaus, huolto ja kunnostus - Uusin konekanta, paras lopputulos!

Huippulaadukas GGTurbo uusioturboahdin. Valmistetaan vain autotehtaiden käyttämiin ensiasennus turboahtimiin jolloin yhteensopivuus on 100% auton moottoritehtaalla suunniteltu.

Suomen Turbotukku Oy - Yli 20 vuoden kokemus turboahtimista

Turboahdin huoltoon ja korjaukseen voi turboahtimen toimittaa meille veloituksetta Postin kautta. Saatte asiakaspalvelusta ohjeet toimitusta varten. Suomen Turbotukku Oy myöntää kahden vuoden takuun kaikille turboahtimille.

Suomen Turbotukku Oy on tunnetusti luotettava toimittaja sekä turboahdin valmistaja

Suomen Turbotukku Oy toimittaa GGTurbo tuotemerkillä tunnetusti erittäin laadukkaat uusio turboahtimet. GGTurbo turboahdin valmistetaan aina autovalmistajien käyttämiin ensiasennus turboahtimiin. Näin yhteensopivuus autonne moottoriin on taattu ja asennus sujuu vaivatta. Vuosittain GGTurbo turboahtimia toimitetaan pelkästään Suomeen yli 2000 turboahdinta. Korkeasta laadusta kertoo se ettei takuutarkastuksiakaan tule juuri lainkaan.

Suomen Turbotukku Oy huoltaa ja kunnostaa Helsingissä turboahtimien sähkötoimiset säätimet. Garrett turboahdin valmistaja käyttää Hella merkkistä ohjainlaitetta johon meiltä löytyy varaosat aina suoraan hyllystä. GGTurbo turboahtimeen on mahdollista saada tehdasuusi Hella sähkötoiminen säädin, toiselta nimetlä ohjainlaite. Erikoisliikkeenä me saamme ohjelmoitua alkuperäiset ohjelmat ja säätimen raja-arvot sähkötoimisiin ohjainlaitteisiin.

Suomen Turbotukku Oy panostaa alan parhaaseen turbohuolto koneistoon ja kalustoon.

Suomen Turbotukku Oy panostaa alan parhaaseen turbohuolto koneistoon ja kalustoon.

Suomen Turbotukku Oy panostaa alan parhaaseen turbohuolto koneistoon ja kalustoon.

Suomen Turbotukku Oy panostaa alan parhaaseen turbohuolto koneistoon ja kalustoon.

Suomen Turbotukku Oy tarkastaa tehdasuudet, kunnostetut ja huolletut turboahtimet ns. VNT-virtauspöydässä ennen toimitusta asiakkaalle. Meillä on yksi Suomen ainoita, ellei ainoa, VNT-virtauspöytä. VNT-virtauspöytä maksaa kymmeniä tuhansia euroja jonka vuoksi harva tähän on investoinut. Tosi asia kuitenkin on, että ilman VNT-virtauspöytää ei VNT-siipien toimintaa pysty 100%:sti säätämään. Alihankkijamme muualla Euroopassa on varustettu myös VNT-virtauspöydillä. Näin saamme taattua jokaisen toimitetun turboahtimen tasaisen laadun ja toiminnan. Suomen Turbotukku Oy saan vnt-virtauspöydällä vertailtua uusien ja kunnostettujen turboahtimien virtaukset ja pystyy näin toteamaan että eroja ei pääse syntymään.

Yhteistyössä laitevalmistajien kanssa olemme keränneet data-pankin joka käsittää yli 1500 turboahdin mallin tarkat säätöarvot niin alipainetoimisista kuin sähköohjatuista turboahtimista. 

Olemme kehittääneet turboahtimia jo vuosien ajan. GGTurbo on tuote jonka reklamaatio prosentti on liki 0! Tätä millään alalla mikää tuote helposti saavuttaa. Pitkäjänteinen työ oman tuotteen parissa takaa laadun. Teemme jatkuvaa kehitystyötä ja käytämme vain osia jotka olemme todenneet kokemuksen kautta toimiviksi, emme tyydy kompromisseihin.

Käytämme kunnostusten yhteydessä ns. High Speed balanceria turboahtimen keskiön tasapainoitukseen. Käytämme uusinta mahdollista konekantaa. Tällä hetkellä nykyajoneuvojen pienet, esim. 1.0 ecoboost moottoreissa, pienten turboahtiien akseleiden / siipipyörien pöyrintänopeus saavuttaa 300.000 rpm:n. Jotta keskiön tasapainoitus olisi paras mahdollinen tulisi tasapainoituskoneiden vastata samaan huutoon. Suomen Turbotukku Oy investoi jatkuvasti uusimpaan konekantaan ja pysyy näin jatkuvan tuotekehityksen kärjessä.

Laadukkaat uusioturboahtimet

Autovalmistajien käyttämät tehdasuudet ensiasennus turboahtimet

Saatte asiakkaan meiltä täysin kunnostetut huippulaadukkaat GGTurbo uusioturboahtimet, tehdasuudet turboahtimet sekä tarvittaessa turbohuollon rikkoutuneelle.