Palvelukuvaus

Collector Bank Ab tarjoaa mahdollisuuden maksaa Netpostiin saapuneet laskut suoraan Netpostissa luotolla. Laskun maksu suoraan Netpostissa onnistuu hakemalla Collector-tiliä. Collectorin hyväksyttyä luottohakemuksesi, saat Collector-tilin välittömästi käyttöösi ja voit maksaa ensimmäiset laskusi heti aina 1000 euroon asti. 

Kun maksat laskun Collector-tilillä, sinun ei tarvitse maksaa mitään kyseisestä laskusta saman kuun aikana. Collector lähettää koontilaskun kalenterikuukauden maksuistasi maksutapahtumaa seuraavan kuun aikana ja lasku erääntyy aina vasta kyseisen kuun viimeinen päivä. Voit maksaa laskun joko kertasuorituksena tai maksaa sinulle sopivan summan, kuitenkin vähintään laskussa mainitun minimisumman. 

Laskun maksukuukaudelta ei peritä korkoa eikä muita maksuja eli maksupäivästä riippuen korotonta maksuaikaa tulee 0–30 päivää. Koontilaskuun lisätään kiinteä korko 1,6%/kk, mikä vastaa 19,2% nimellistä vuosikorkoa. Lisäksi veloitetaan tilinhoitomaksu 2,95 €/kk vain niiltä kuukausilta kun luotto on käytössä. 

Myöhästyneistä ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä velalle sovittu kuukausikorko 1,6% viivästyneeltä ajalta. Voit maksaa laskuja yhteensä 1000 euron luotolla. Kuukausittain käytettävissäsi oleva luoton määrä riippuu siitä, paljonko luottorajastasi on jo käytetty. Minimilyhennys on 1/36 Netpostissa maksetun laskun alkuperäisestä summasta, kuitenkin vähintään 5 euroa. 

Collector-tiliä voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joilla ei ole luottohäiriömerkintöjä ja vuositulot ovat vähintään 15 000 euroa.

Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 1000 euron luotolle 12kk ajalle on 26,2%.

Tuotetietoa Collector-tilistä

Jos maksat Netpostissa joulukuussa 200€ laskun Collector-tilillä, erääntyy Collector-laskusi tammikuun viimeinen päivä. Laskuun lisätään 1,6%:n korko ja laskutuspalkkio 2,95€ eli laskun loppusumma on 206,15€. Tästä laskusta sinun on siis maksettava vähintään 11,71€ tammikuun viimeinen päivä. Minimisumma tässä esimerkissä muodostuu minimilyhennyksestä 1/36 x 200€ = 5,56€ sekä korosta (3,20€) ja laskutuspalkkiosta (2,95€).

Ehdot

Tarkastele linkeistä yleisiä tililuottoehtoja ja Vakiomuotoisia eurooppalaisia kuluttajaluottotietoja (SECCI).