Garrett / Hella vnt-johdinsiivikon sähkösäätimen kunnostukset - Hella sähkötoimisen ohjainlaitteen kunnostus ja uudelleen ohjelmointi

Kunnostamme Hella sähköiset ohjainlaitteet. Meiltä alkuperäiset ohjainlaitteiden ohjelmat kaikkiin Hellan valmistamiin ohjainlaitteisiin. Myös vnt-turboahtimien virtaus kalibrointi.

Garrett / Hella sähköinensäädin. Olemme erikoistuneet näiden vnt-johdinsiivikoiden ohjainlaitteiden kunnostuksiin. Jos olet kuullut turboahdinta etsiessänne että jotakin tiettyä turboahdinta ei voi kunnostaa niin tiedoksenne, kyllä voi!!! Olemme tietääksemme ainoa turboahdinten erikoisliike Suomessa joka omaa riittävän ammattitaidon näiden nykyaikaisten vnt-turboahtimien kunnostamiseen. Olemme tunnettuja erittäin korkealaatuisista kunnostuksista, myönnämme ohjainlaitteiden kunnostuksilla takuun 12 - 24 kuukautta.

Garrett / Hella vnt-johdinsiivikon sähkösäätimen kunnostukset. Älä välttämättä uusi koko turboahdinta.

Garrett turboahtimien sähkösäätimet kunnostettuina kaikkiin malleihin. Olemme erikoistuneet ja tietääksemme ainoa toimija Suomessa joka pystyy kunnostamaan Garrett turboahtimissa käytetyt Hellan valmistamat sähkötoimiset vnt-johdinsiivikon säätimet. 

Usein lähes uusista Garrett turboahtimista on rikkoutunut pelkästään vnt-johdinsiivikkoa ohjaava Hellan valmistama sähköinensäädin. Olemme erikoistuneet tämän ohjainlaitteen kunnostuksiin ja tarkastuksiin.

Sähkötoiminen ohjainlaite on helppo irroittaa turboahtimesta. Säädin on kiinni kolmella pultilla joiden aukaisu ei vaikuta mihinkään. Säädintä ei voi myöskään asentaa väärin, se kiinnittyy vain yhdessä asennussa turboahtimeen. Säätimestä vnt-johdinsiivikkoon menevä vipuvarsi on kiinteä, sen irroittaminen vnt-johdinsiivikosta ulkopuolelta ei vaikuta mihinkään säätöihin. Vipuvarsi kiinnittyy päästään sokalla vnt-johdinsiivikkoon.

On tärkeä että ajoneuvon vikakoodit on luettu ja saamme ne säätimen kanssa meille.

Ota yhteys asiakaspalveluumme arkisin klo. 9.00 - 17.00 

VNT-turboahdin sähköisellä Hella vnt-johdinsiivikon säätimellä. Tämä turboahdin on Mercedes Benz autotehtaan käyttämä uusio turboahdin joka valmistettu alkuperäiseen Mercedes Benz turboahdin runkoon.

Sähkösäätimet kunnostamme myös erikseen.

Turboahdinten sähkösäätimiä kunnostuksessa. Garrett turboahtimet ovat järjestäin varustettu nykyään Hella:n valmistamilla ohjainlaitteilla.

VDO / Siemens valmistamat ohjainlaitteet toimitamme tehdasuusina. BorgWarner turboahtimista voit löytää VDO / Siemens ohjainlaitteen.

GGTurbo turboahdin on huippulaadukas turboahdin.