Turboahdinten ja sähkösäädinten kunnostus Turbotukku.com! Kaikki ajoneuvomerkit ja mallit, erityisesti nykyaikaisten turboahdinten ns. vnt-muuttuvasiipisten turboahtimien kunnostukset. Suoraan varastosta n. 2500 kunnostettua vnt-turboahdinta. Ostamme viallisia turboahtimia uudelleen kunnostukseen.

Turbotukku.com kunnostama turboahdin Hella:n valmistamalla sähköisellä ohjainlaitteella. HUOM! Kunnostamme myös pelkästään säätimen, kysy lisää myynnistämme. Meillä käy joka viikko automaahantuojien merkkiliike organisaatioiden huoltoliikkeiden toimesta kunnostuksessa juuri näitä sähkötoimisella säätimellä olevia malleja kosja olemme Suomessa tällä hetkellä ainoa näihin erikoistunut turboahtimien erikoisliike. Tämän tyyppisiä turboahtimia käyttää ensiasennuksessa autovalmistajista esimerkiksi Audi, BMW, Ford, Mercedes Benz, Volkswagen, Volvo ja monet muut tunnetut autovalmistajat.

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ TURBOAHTIMESTA - PAINAMALLA TÄSTÄ SIIRRYT TARJOUSPYYNTÖLOMAKKEELLE - VASTAAMME KAIKKIIN TARJOUSPYYNTÖIHIN 15 MINUUTIN KULUESSA

Vastaamme aukioloaikoinamme kaikkiin tarjouspyyntöihin 15 minuutin kuluessa. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin lähetettyihin tarjouspyyntöihin vastaamme seuraavana arkiaamuna.

Täysin uusi Garrett turboahdin sekä Turbotukku.com kunnostama turboahdin

Turbotukku.com kunnostama turboahdin

Turbotukku.com kunnostaa sähkötoimiset vnt-johdinsiivikon ohjainlaitteet. Kuvassa Garrett turboahtimissa käytetty Hellan valmistama malli

Valmistamme erittäin laadukkaita cnc-sorvattuja turboahtimien kompressoripuolen siipiä.

Turboahdin varaosia

Turboahdin varaosia

Turboahdin varaosia

Turboahdin varaosia

Turboahdin tasapainoitus laitteistoa

Turboahdin tasapainoitus laitteistoa

Turboahdinhuollot ja -kunnostukset, toimitukset koko Suomi

Kun henkilö- tai pakettiauton moottoriin autotehtaalla asennettu ensiasennus turboahdin rikkoutuu se päätyy lähes aina uudelleen kunnostettavaksi.Turbotukku.com kunnostaa Teidänkin turboahtimen!

Olemme tunnettuja erittäin korkealaatuisista turboahtimista.

Maahantuomme autovalmistajien käyttämät ensiasennus turboahtimet täysin uusina, suoritamme turboahdinten kunnostukset kaikkiin turboahdin merkkeihin ja malleihin. Toimitamme kunnostetut turboahtimet joka puolelle Suomea, yleensä suoraan autokorjaamolle jossa turboahdin vaihdetaan.

Turbotukku.com kunnostetuilla turboahtimilla on takuu aina 12-36 kuukautta.

Toimitamme turboahtimia suoraan autokorjaamoille, autoliikkeille sekä kuluttaja-asiakkaille. Olemme tunnettuja hyvästä palvelusta sekä erittäin laadukkaista kunnostetuista turboahtimista. Turboahtimen kunnostus tehdään aina autotehtaan käyttämään ensiasennus turboahtimeen jolloin yhteensopivuus autoonne on taattu eikä asennusvaiheessa aiheudu ylimääräistä työtä tai ongelmia.

 Me emme pelkästää tarjoa täysin uutta tai kunnostettua turboahdinta vaan tutkimme miksi turboahtimenne rikkoutui. Tämä on erittäin tärkeä tieto jotta itse vika autossa saadaan korjattua ei autoon asennettava täysin uusi tai kunnostettu turboahdin rikkoudu heti uudellen.

Kaikki turboahtimet pystytään lähtökohtaisesti kunnostamaan!

Ottakaa aina yhteyttä meihin kun turboahdin rikkoutuu joko soittamalla aukioloaikoinamme tai lähettämällä tarjouspyyntö varaosahaku kaavakkeellamme. Vastaamme kaikkiin turboahdin tarjouspyyntöihin saman arkipäivän aikana. Tarjouspyyntö ei sido Teitä mihinkään, saatte meiltä kirjallisen tarjouksen turboahtimesta ja voitte rauhassa vertailla hintojamme sekä palveluitamme joita tulee turboahtimen mukana. Älä unohda tutkituttaa viallista turboahdinta myyjällä jolta ostatte turboahtimen!


Uskallamme sanoa että olemme Suomen markkinoilla yksi kokeneimmista ja asiantuntevimmista turboahdin erikoisliikkeistä turboahdin kunnostuksissa, huolloissa sekä muutostöissä katu- ja kilpakäyttöön. 

Kun rikkoutunut turboahdin kunnostetaan uusilla osilla sekä pako- ja imupesät koneistetaan säästyy turboahtimen osalta selvää rahaa eikä rikkoutunut turboahdin ei päädy luontoon. 


HUOM! Kaikki turboahtimet pystytään lähtökohtaisesti kunnostamaan.

Kannattaa muistaa että rikkoutunut turboahdin tulee aina tarkastaa koska sieltä löytyy syy miksi turboahdin rikkoutui. Juuri se mitä pitäisi tarkastaa ennen uuden tai kunnostetun turboahtimen asennusta jää erittäin usein tekemättä ja johtaa uudelleen turboahtimen rikkoutumiseen. 

Turboahdin varaosia valmistavat useat eri valmistajat samaan tapaan kuin ajoneuvojen muitakin varaosia. Turboahdin itsessään ei ole sen kummempi osa moottoria kuten polttoainepumppu, starttimoottori, vaihdelaatikko tai laturi, kaikki nämä voidaan uudelleen kunnostaa. Kaikki turboahtimet pystytään kunnostamaan jos ammattitaito sekä -tieto turboahtimista on ajan tasalla. Mitä uudempi turboahdin on rikkoutunut niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä sen kunnostaa vain Turbotukku.com.

Olemme Suomen markkinoilla yksi todella harvoista turboahdin erikoisliikkeistä joka turboahtimen pystyy kunnostamaan. Erittäin monet autokorjaamot eri puolilta Suomea kunnostuttavat ns. vnt-turboahtimet meillä. Me toimitamme täysin kunnostetun turboahtimen takaisin korjaamolle vikadiagnoosin kera, autosta saadaan korjatua vika joka rikkoi turboahtimen. Nämä toimenpiteet säästävät auton omistajan rahaa muutamista satasista muutamaan tuhanteen euroon. 

Hyvin usein on niin että valmistaja joka toimittaa autotehtaalle alihankintana komponentin moottoriin liitettäväksi, esimerkiksi turboahtimen, nämä tehtaat eivät kunnosta tuotteitaan uudelleen vaan tarjoavat pelkästään uutta turboahdinta kuluttajalle ensiasennus turboahtimen rikkoutuessa. Me siis kunnostamme kaikkien eri valmistajien turboahtimet sekä panostamme siihen että kunnostuksen jälkeen ne olisivat alkuperäistä kestävämpiä. Meidän tuotevalikoimaan kuuluvat autotehtailla käytetyt ensiasennus turboahtimet täysin uusina sekä turboahtimet jotka uudelleen kunnostettu. Ostamme joka päivä rikkoutuneita ensiasennus turboahtimia, puramme ja tutkimme niiden heikot kohdat sekä selvitämme syyt miksi ne rikkoutuu. 

Erittäin usein ensiasennus turboahdin on rikkoutunut ensimmäisen kerran jo 50.000 - 100.000 kilometrin ajomäärissä. Syy on usein ulkoinen turboahtimeen liittymätön tekijä. Meidän päätarkoitus tehdessä kehitystyötä ensiasennus turboahtimien kunnostuksiiin on löytää alkuperäisosia kestävämpiä ratkaisuja. 

Meillä on käytössä automatisoitu hydraulinen cnc-sorvi turboahtimien varaosien valmistukseen. Varsinkin kilpa-autoihin ja ns. custom turboahtimiin on tärkeä kyetä tuottamaan tarkasti työstetyt siivet sekä akselit jolloin voimme olla aina varmoja että materiaaleissa käytetyt seokset vastaavat laatua jolla voimme myöntää kunnostetuille turboahtimille 24 kuukauden takuun ilman kilometrirajoitusta. Kannattaa huomioida että nykyaikaisten turboahtimien kunnostuksiin ei Suomessa pysty kovinkaan moni turboahtimia jälleenmyyvä, maahantuova tai perushuoltoja sekä turboahdin vaihtotöitä tekevä auto- ja turboahdinkorjaamo. Hyvin usein asiakkaille kerrotaan että turboahdinta ei voi tai pysty kunnostamaan / korjaamaan. Meidän käsityksen mukaan tämä kertoo enemmän ammattitaidosta ja sen kehittämisestä muuttuvien markkinoiden mukana. 

On helppo vaihtaa vain pelkkä turboahdin moottorin kylkeen mutta turboahtimen sisäisten osien ymmärtäminen sekä sen rikkoutumisen aiheuttaneen vian paikallistaminen ei onnistu kaikilta. 

Meidän työ on palvella auton omistajaa sekä autokorjaamoa kertomalla mitä kohteita tulee tarkastaa ennen turboahtimen asennusta jolloin vältytään siltä ettei uusi tai kunnostettu turboahdin rikkoudu samaan vikaan uudelleen heti asennuksen jälkeen.

Me kehitämme tuotteitamme sekä palveluitamme erittäin suurella sydämellä turboahdin kunnostuksiin ja korjauksiin liittyen. Seuraamme turboahdin markkinoiden uusimpien kunnostuslaitteiston tuomat edut, olemme yhteydessä eri puolille maailmaa varaosa valmistajiin sekä testaamme osia turboahtimiimme erilaisin testein. Olemme monen autokorjaamon onneksi tarjonneet apua ja teknistä tukea jolla työnalla ollut ajoneuvo on saatu kustannustehokkaasti takaisin liikenteeseen sekä itse ongelma joka turboahtimen rikkoi korjattua samalla pois autosta. Normaali kuluttaja-asiakkaan ohjaamme miellämme yhteistyökorjaamolle jonka tunnemme ja tiedämme selviytyvän haastavammastakin turboahdin vaihtotyöstä. 

Vastaamme kaikkiin turboahdin kysymyksiin mielellämme. 

Olemme Suomen markkinoilla yksi harvoja toimijoita joilta saatte sekä täysin uudet että kunnostetut turboahtimet kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Teemme turboahdin kunnostukset myös veneisiin ja muihinkin turboahdettuihin moottoreihin. 

Kun turboahdin rikkoutuu ottakaa aina yhteyttä meihin!