Turboahtimen tarkastus - kaikki turboahdin merkit ja mallit - Tarkastamme kaikki turboahtimet ja avustamme vianetsinnässä

Turboahdin tarkastukset

PAINAMALLA TÄSTÄ PÄÄSET TARKASTUSPYYNTÖ LOMAKKEELLE


Suoritamme turboahdin tarkastuksia 80€ / tunti sis alv 24%. Minimiveloitus 1 tunti.
- Auton / turboahtimen takuuaikaisia tarkastuksia
- Mootorin laakeroinnista (metallia öljyn seassa) johtuvista ongelmista turboahdin tarkastuksia
- Moottorin huohotinjärjestelmästä johtuvia turboahdin tarkastuksia
- Pakoputkistosta johtuvista ongelmista turboahdin tarkastuksia
- Imuilma ongelmista johtuvia turboahdin tarkastuksia
- Öljynkiertohäiriöistä johtuvia turboahdin tarkastuksia
- Auton painejärjestelmästä johtuvia turboahdin tarkastuksia
- Moottorin vaihdon jälkeen alkaneita ahto-ongelmista johtuvia turboahdin tarkastuksia
- Ja monenmoisesta muusta syystä johtuvia turboahdin tarkastuksia.

Vinkuuko turbo ? Onko tehot kateissa ? Katoaako moottoriöljy turbon kautta ? Savuttaako auto ? Onko polttoaineen kulutus noussut ? Turbo ei ahda ?


Meille voi toimittaa turboahtimen veloituksetta tarkastukseen Suomen Turbotukku Oy:n ja Postin välisellä kuljetussopimusnumerolla 651730. Tarkastuksen hinta 80€ / tunti sis. Alv 24%.

Tarkastuksessa turboahdin avataan ja puretaan. Jos ahdin täyskunnostetaan niin tarkastuksesta ei veloiteta mitään. Tarkastuksessa saadaan selkoa siihen mistä syystä turboahdin on rikkoutunut. Joskus ahdin rikkoutuu heti asennuksen yhteydessä, joskus se voi kestää jopa 200.000km.

Turboahdin voi rikkoutua monesta eri syystä, yleisimpinä öljynkiertohäiriö. Muita syitä voi olla esimerkiksi imuilman mukana kulkeutunut jääpala talvella, tukkeutunut dpf-suodatin, likaa öljyn seassa ja monia muita. Kun tiedetään syy miksi turboahdin rikkoutui osataan etsiä vikaa autosta ja korjata se ennen uuden turboahtimen asennusta. 

Turboahdin tarkastukset

Laadukkaan kunnostetun uusio turboahtimen tunnistat GGTurbo merkinnästä. GGTurbo turboahtimet valmistetaan vain autovalmistajien käyttämiin ensiasennus turboahtimiin

Turboahtimien sähköisten ohjainlaitteiden testit, tarkastukset ja kunnostukset. Uudelleen ohjelmoitavien turboahdin ohjainlaitteiden ohjelmoinnit.

Kun turboahdin avataan ja puretaan tarkastusta varten päästään sen osat huolellisesti tarkastamaan. Kuvassa ei ole turboahtimen kaikki osat.