Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Turboahtimen tarkastus - kaikki turboahdin merkit ja mallit

Turboahdin tarkastukset

Vinkuuko turbo ? Onko tehot kateissa ? Katoaako moottoriöljy turbon kautta ? Savuttaako auto ? Onko polttoaineen kulutus noussut ? Turbo ei ahda ?


Meille voi toimittaa turboahtimen veloituksetta tarkastukseen Suomen Turbotukku Oy:n ja Postin välisellä kuljetussopimuksella. Tarkastuksessa turboahdin avataan ja puretaan jonka jälkeen nähdään riittääkö turbon perushuolto vai vaatiiko täydellisen kunnostuksen. Jos asiakas päättää olla huoltamatta tai kunnostamatta turboahdinta on toimitus sekä tarkastus maksuton jos viallinen turboahdin jää meille. Normaalihinta tarkastukselle on 50 eur.

Turboahtimen tarkastuksia tehdään myös silloin kun tulee löytää syy turboahtimen rikkoutumiselle. Turboahdin voi rikkoutua monesta eri syystä, yleisimpinä öljynkiertohäiriö. Muita syitä voi olla esimerkiksi imuilman mukana kulkeutunut jääpala talvella, tukkeutunut dpf-suodatin, likaa öljyn seassa ja monia muita. Kun tiedetään syy miksi turboahdin rikkoutui osataan etsiä vikaa autosta ja korjata se ennen uuden turboahtimen asennusta. 

Turboahdin tarkastukset

Turboahdin tarkastukset - Turboahdin huollot - Turboahdin kunnostukset

Laadukkaan kunnostetun uusio turboahtimen tunnistat GGTurbo merkinnästä. GGTurbo turboahtimet valmistetaan vain autovalmistajien käyttämiin ensiasennus turboahtimiin

Turboahtimien sähköisten ohjainlaitteiden testit, tarkastukset ja kunnostukset. Uudelleen ohjelmoitavien turboahdin ohjainlaitteiden ohjelmoinnit.

Kun turboahdin avataan ja puretaan tarkastusta varten päästään sen osat huolellisesti tarkastamaan. Kuvassa ei ole turboahtimen kaikki osat.