Turboahdin tietoutta - Tietoa turboahtimista

Turboahdin

VNT johdinsiivikko

Turboahtimien varaosia

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ TURBOAHTIMESTA - PAINAMALLA TÄSTÄ SIIRRYT TARJOUSPYYNTÖLOMAKKEELLE - VASTAAMME KAIKKIIN TARJOUSPYYNTÖIHIN 15 MINUUTIN KULUESSA

Vastaamme aukioloaikoinamme kaikkiin tarjouspyyntöihin 15 minuutin kuluessa. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin lähetettyihin tarjouspyyntöihin vastaamme seuraavana arkiaamuna.

Turboahtimen rikkoutuessa on yleensä vain kaksi vaihtoehtoa rikkoutuneen turboahtimen tilalle. Täysin uusi turboahdin tai kunnostettu turboahdin. Kumpikin löytyy meiltä!

Täysin uusi Garrett turboahdin 1.6 66kw PSA moottoriin. Tämä samainen Garrett turboahdin malli löytyy usean eri autovalmistajan käyttämästä moottorista. Turbotukku.com tarjoaa nämä ensiasennus turboahtimet täysin uusina tai kunnostettuina

Turbotukku.com kunnostuttama Garrett ensiasennus turboahdin PSA 1.6 66kw moottoriin. HUOM! Turbotukku.com käyttää vuosien kokemuksella vain tarkkaan valikoituja alihankkijoita kunnostuksissa ja valitsemme itse kaikki uudet varaosat joita käytetään turbohtimien kunnostuksiin.

Ensiasennus turboahtimia autotehtaille valmistavat tehtaat eivät kunnosta turboahtimia mutta toimittavat ensiasennus turboahtimia jälleenmyyntiin rikkoutuneiden tilalle. Turbotukku.com testaa ja kehittää itse turboahtimia sekä valitsee niiden kunnostuksissa käytettävät laadukkaat varaosat. Kilpa-ahtimiin ja ns. custom-ahtimiin valmistamme tarvittaessa omatuotantona erittäin kestävät ja laadukkaat osat!
Euroopassa toimii jo useita turboahtimien kunnostuksiin erikoistuneita tehtaita joita käytämme alihankinta tuotannossamme. Kauttamme kulkee joka päivä viallisia ensiasennus turboahtimia uudelleen kunnostettavaksi ja valitsemme niihin laadukkaiksi toteamamme ja testaamamme varaosat. 
Turboahdin on patentoitu vuonna 1905. 

Kaikkiin turboahtimiin on saatavilla laadukkaita varaosia joilla jokaisen turboahdin valmistajan turbot ovat uudelleen kunnostettavissa. Turboahtimen on patentoitu vuonna 1905.

Sveitsiläinen insinööri Alfred Büchi joka sai patentin vuonna 1905. Saksan keisarikunta hyväksyi patentin numero Nr. 204630 samaisena vuonna 1905.


Turboahtimien kunnostus?

Turboahtimien kunnostuksiin erikoistuneita tuotantolaitoksia löytyy pelkästään Euroopan alueelta kymmenittäin ja vanhimmat ovat aloittaneet toiminnan jo yli 60 vuotta sitten.

Autotehtaat eivät itse valmista turboahtimia moottoreihinsa vaan käyttävät eri valmistajien malleja ensiasennuksessa. Ensiasennus turboahdin valmistajia ovat esimerkiksi Mahle, Garrett, IHI, Schwitzer, Mitsubishi, BorgWarner ja KKK.

Turbotukku.com  on erikoistunut autotehtaiden ensiasennuksessa käyttämien turboahdin mallien kunnostuksiin ja jatkokehitykseen. Testaamme osia joita käytämme turboahdin kunnostuksissa eri kilpa-autotiimien kesken ralli- ja rata-autoilussa.
Tiesitkö että kunnostettu turboahdin tarkastetaan aina ihmisen toimesta viimeisessä vaiheessa yksitellen. 

Laaduntarkkailu on meidän myyjän ja Teidän asiakkaan etu jolloin vältytään siltä että toimittaisimme milloinkaan turboahtimen jossa olisi laadusta johtuvia virheitä. 


Tiesitkö että turboahtimien osat tulevat kestää erittäin korkeita lämpötiloja ?

Turboahtimien osat valmistetaan todella korkealaatuisista metalliseoksista joiden tulee kestää erittäin korkeita lämpötiloja ja säilyttää mekaaniset ominaisuudet.

Inconel seokset joita turboahtimien alkuperäisissä sekä jälkimarkkinoille toimitetuissa osissa käytetään sisältävät tietyn määrän nikkeliä. 

Inconel tuotemerkin omistaa yritys nimeltä Special Metals joka on perustettu vuonna 1906.


Tiesitkö että rikkoutunut turboahdin tulee aina avata ja tarkastaa ennen uuden turboahtimen asennusta jolloin selviää mikä sen on rikkonut! Turbotukku.com tekee tämän aine veloituksetta.

Jos vikaa joka turbon rikkoi ei selvitetä on suuri todennäköisyys että uusi turboahdin rikkoutuu myös samaan vikaan. Turboahdin on erittäin herkkä komponentti ja esimerkiksi öljynkiertohäiriö joka on yleinen turbon rikkoutumisen syy on havaittavissa kun turbo avataan.

Älä osta turboahdinta myyjältä joka ei tätä tarkastusta pysty tekemään. Me teemme sen aina veloituksetta ja neuvomme korjaamoanne uuden asennuksessa, varsinkin silloin kun autossanne on havaittu sellaisia vikoja joka mahdollisesti rikkoo turboahdinta. 


Tiesitkö että auton moottorit, auton vaihdelaatikot ja auton turboahtimet voidaan kunnostaa ?

Lähes kaikki ajoneuvon komponentit kuten moottorit, vaihdelaatikot, turboahtimet, vaihtovirta laturit, starttimoottorit, sylinterinkannet, vesipumput, polttoaineensyöttöpumput, diesel suuttimet, jne, jne voidaan kunnostaa käyttäen uusia osia.

Jopa Suomessa on metalliteollisuuden yrityksiä jotka kunnostavat sylinterinkansia ja moottorin lohkoja asentaen niihin täysin uusia varaosia.


Tiesitkö että maailmassa kunnostetaan tuhansia turboahtimia joka päivä? 


Kunnostetun turbon ostaja tekee todellisen ekoteon, jolla estetään viallisten turboahtimien runkojen päätyminen maatumattomina luontoon.

Kun etsitte autoonne turboahdinta niin ottakaa aina yhteyttä meihin.

Olemme Mahle Original turboahdin valmistajan virallinen maahantuoja Suomessa. Mahle turboahtimen löydät esim. täysin uusista Mercedes Benz, Audi, Seat, Skoda ja Vokswagen moottoreista.

Olemme Bosch Mahle turboahtimien virallinen maahantuoja Suomessa. Mahle turboahdin asennetaan jo autotehtaalla esim. täysin uusiin Audi, Mercedes Benz, Seat, Skoda ja Volkswagen ajoneuvoihin. http://www.bmturbosystems.com/en/Valmistamme / kunnostamme yli 20 vuoden  kokemuksella siviili- ja kilpa-autoilun saralta tunnetusti erittäin laadukasta GG Turboahdinta kaikkiin henkilö-, paketti- ja kevyt kuorma-autoihin. Toimitamme täysin uusia turboahtimia sekä kunnostettuja turboahtimia yksityisautoilijoille, autokorjaamoille sekä automaahantuojien merkkiliikkeille.


Meiltä tinkimättä parasta palvelua turboahdin markkinoilta niin perusautoilijalle, autokorjaamoille kuin harrastajallle.

Mahle GmbH on autonosien valmistaja joka perustettu Saksan Stuttgartissa. Se on yksi 30. suurimman autonosien valmistaja maailmassa. Mahle valmistaa komponentteja ja järjestelmiä bensiini- ja dieselmoottoreihin. Mahle on yksi kolmesta suurimmasta järjestelmien toimittajista autotehtaille maailmanlaajuisesti mäntä järjestelmät, sylinteri komponentit, venttiilikoneistot, ilma hallintajärjestelmät ja nesteen hallintajärjestelmät. 

Mahle Stuttgart-Bad Cannstatt lukuina. Vuonna 2012 48000 työntekijää, 100 tuotantolaitosta ja kuusi tutkimus-ja kehittämiskeskusta Stuttgartissa, Northampton, Detroit, Tokiossa, Shanghaissa ja Sao Paulo. Mailmanlaajuisesti 3000 kehitysinsinööriä ja teknikkoa työskentelee kumppaneina suunnittelee Mahle:n asiakkaille tuotteita ja järjestelmiä keskittyen kehittämään moottoreita ja niiden osia.