Turboahtimet veneisiin - Turbohuollot vene turboahtimiin - Täyskunnostukset vene turboahtimiin

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ TURBOAHTIMESTA - PAINAMALLA TÄSTÄ SIIRRYT TARJOUSPYYNTÖLOMAKKEELLE - VASTAAMME KAIKKIIN TARJOUSPYYNTÖIHIN 15 MINUUTIN KULUESSA

Vastaamme aukioloaikoinamme kaikkiin tarjouspyyntöihin 15 minuutin kuluessa. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin lähetettyihin tarjouspyyntöihin vastaamme seuraavana arkiaamuna.
Suomen Turbotukku Oy toimittaa turboahtimet ja kunnostaa turboahtimet veneisiin. 

Kunnostamme ja huollamme veneiden turboahtimet. Veneissä hyvin usein on turboahtimien pakopesä päässyt pahasti ruostumaan, tällöin pakopesä uusitaan tai koneistetaan. Pitkään käyttämättä ollut turboahdin on saattanut ruostua niin pahasti että pelkkä huolto ei riitä. Turboahtimen laakeripesään voidaan tehdä ylikoon laakerointi koneistamalla ja näin saada turboahdin vielä kunnostettua.

Toimitamme, kunnostamme ja huollamme kaikki veneiden turboahtimet. Yleisimpiä veneissä käytettyjä turboahtimia ovat Volvo Penta turboahtimet. 

Meille voi toimittaa veloituksetta Postin asiakaspalautuksena vene turboahtimen. Tarkastamme turboahtimen avaamalla sen jonka jälkeen pystymme toteamaan onko veneenne turboahdin vielä kunnostettavissa.

GGTurbo kunnostettu turboahdin venemoottorista

GGTurbo kunnostettu turboahdin venemoottorista

GGTurbo kunnostettu turboahdin venemoottorista

GGTurbo kunnostettu turboahdin venemoottorista