Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TURBOTUKKU.COM / SUOMEN TURBOTUKKU OY

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ TURBOAHTIMESTA - PAINAMALLA TÄSTÄ SIIRRYT TARJOUSPYYNTÖLOMAKKEELLE - VASTAAMME KAIKKIIN TARJOUSPYYNTÖIHIN 15 MINUUTIN KULUESSA - Aukioloaikojemme puitteissa

Vastaamme aukioloaikoinamme kaikkiin tarjouspyyntöihin 15 minuutin kuluessa aukioloaikojemme puitteissa. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin lähetettyihin tarjouspyyntöihin vastaamme seuraavana arkiaamuna.
Asiakaspalvelu / tilaukset:
Ma - Pe: 9.00-17.00
Tel: 0400 856 310
Tel: 0400 422 582
myynti@turbotukku.com


Laskutusosoite 
Suomen Turbotukku Oy
Turbotukku.com 
PL 143 
00811 Helsinki
Y: 2681200-7

Käyntiosoite Helsingin Herttoniemen noutomyymälä
Mekaanikonkatu 5
00880 Helsinki

Käyntiosoite Vantaan Koivuhaan noutovarasto
Grano Oy - Mäkituvantie 3 
01510 Vantaa

Postin paluutunnukset - HUOM!!! On tärkeää että käytät oikeaa tunnusta jotta toimituksenne ohjautuu oikeaan päätepisteeseen. Jos et ole varma mitä tunnusta käytät niin ota yhteys asiakaspalveluumme.

Vaihtoahtimet / runkopantit / kunnostukseen
643592 Turbotukku.comTurbotukku.com vastaa takuu asioissa kaikista maahantuomistaan ja jälleenmyymistään turboahtimista suoraan tilaajalle ilman välikäsiä.

Turbotukku.com täysin uudet alkuperäiset ensiasennus turboahtimet. Kuvassa Garrett:n valmistamia turboahtimia PSA konsernin 1.6 80kw moottoriin.

Turbotukku.com täysin uudet alkuperäiset ensiasennus turboahtimet

Turbotukku.com kunnostetut turboahtimet. Olemme tunnettuja erittäin laadukkaista kunnostetuista turboahtimista. Kaikkilla Turbotukku.com kunnostamilla turboahtimilla on takuu 12 - 24 kuukautta

Turbotukku.com kunnostetut vnt-turboahtimet sähköisellä ohjainlaitteella. Olemme tietääksemme ainoa turboahdinten erikoisliike Suomessa jolla on riittävästi taitoa kunnostaa sähköiset vnt-johdinsiiviikon ohjainlaitteet

Turbotukku.com Greenline tiivstesarjat

Turbotukku.com kunnostetut vnt-johdinsiivikon ohjainlaitteet myös erikseen. Kunnostamme tarvittaessa pelkän ohjainlaitteet. Yleisimmät näistä on Garrett:n käyttämä Hellan valmistama ohjainlaite. Kunnostamme myös esim. VDO ja Siemens valmistamat ohjainlaitteet joita käytetään KKK:n turboahtimissa..