Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Turboahtimia kaikkiin ajoneuvoihin suoraan varastosta Helsingistä. Toimitukset joka päivä joka puolelle Suomea!

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ TURBOAHTIMESTA - PAINAMALLA TÄSTÄ SIIRRYT TARJOUSPYYNTÖLOMAKKEELLE - VASTAAMME KAIKKIIN TARJOUSPYYNTÖIHIN 15 MINUUTIN KULUESSA

Vastaamme aukioloaikoinamme kaikkiin tarjouspyyntöihin 15 minuutin kuluessa. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin lähetettyihin tarjouspyyntöihin vastaamme seuraavana arkiaamuna.

Mahle turboahtimen löydät esim. täysin uusista Mercedes Benz, Audi, Seat, Skoda ja Volkswagen moottoreista.

Valmistamme / kunnostamme yli 20 vuoden  kokemuksella siviili- ja kilpa-autoilun saralta tunnetusti erittäin laadukasta GGTurbo turboahdinta kaikkiin henkilö-, paketti- ja kevyt kuorma-autoihin. Toimitamme täysin uusia turboahtimia sekä kunnostettuja turboahtimia yksityisautoilijoille, autokorjaamoille sekä automaahantuojien merkkiliikkeille.


Meiltä tinkimättä parasta palvelua turboahdin markkinoilta niin perusautoilijalle, autokorjaamoille, autoliikkeille kuin harrastajallle.

Turbotukku.com tarjoaa kahdenlaisia turboahtimia.

1. Saatte kauttamme täysin uusia alkuperäisiä autotehtaiden käyttämiä ensiasennus turboahtimia kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin. Maahantuomme itse kaikki turboahtimet joita tarjoamme suoraan kuluttajille sekä yhteistyö autokorjaamoille valtakunnallisesti. Kaikissa Turbotukku.com:n maahantuomien turboahtimien takuuasioissa valmistavan tehtaan suuntaan takuutarkastukset ja käsittelyt suorittaa Turbotukku.com. Takuutapauksissa maksamme rikkoutuneen turboahtimen asennuksen ja irroituksen suoraan autokorjaamolle kun asennus työt on tehty takuuehtojemme mukaisesti.

2. Saatte kauttamme kunnostetut turboahtimet joiden tuotekehittelystä, kunnostuksesta ja maahantuonnista vastaa Turbotukku.com. Ostamme rikkoutuneita / viallisia ensiasennus turboahtimia ja suoritamme niiden kunnostukset tarkkaan valikoiduilla alihankkijoilla jo vuosien kokemuksella.

Olemme tunnettuja korkealaatuisista kunnostetuista turboahtimista joita toimitamme automaahantuojien virallisille merkkikorjaamoille, monimerkki autokorjaamoille sekä suoraan kuluttajille.


Kaikissa Turbotukku.com:n kunnostamien turboahtimien takuuasioissa takuutarkastukset ja käsittelyt suorittaa Turbotukku.com

Takuutapauksissa maksamme rikkoutuneen turboahtimen asennuksen ja irroituksen suoraan autokorjaamolle kun asennus työt tehty takuuehtojemme mukaisesti.

Täysin uusia Garrett turboahtimia

Täysin uusia Garrett turboahtimia

Täysin uusia Garrett turboahtimia

Turbotukku.com kunnostettu turboahidn

Turbotukku.com kunnostettu turboahidn

Turbotukku.com kunnostettu turboahidn

Täysin uusi Garrett turboahdin sekä Turbotukku.com kunnostettu turboahdin

Täysin uusi Garrett turboahdin sekä Turbotukku.com kunnostettu turboahdin

Täysin uusi Garrett turboahdin sekä Turbotukku.com kunnostettu turboahdin

Ensiasennus turboahtimia autotehtaille valmistavat tehtaat eivät kunnosta turboahtimia mutta toimittavat ensiasennus turboahtimia jälleenmyyntiin rikkoutuneiden tilalle. Turbotukku.com testaa ja kehittää itse turboahtimia sekä valitsee niiden kunnostuksissa käytettävät laadukkaat varaosat. Kilpa-ahtimiin ja ns. custom-ahtimiin valmistamme tarvittaessa omatuotantona erittäin kestävät ja laadukkaat osat!
Turboahtimia autoon kuin autoon!

Turboahdin on jo melkein jokaisessa tänä päivänä myynnissä olevassa uudessa ajoneuvossa. Tänä päivänä turboahdin ei ole enää pelkästää vain diesel-moottoreissa. Useat autovalmistajat ovat siirtyneet bensiini-moottoreissa pienempiin kuutiotilavuuksiin ja liittäneet moottoriin turboahtimen.

Turboahdin on herkkä osa moottorissa. Kun turboahdin rikkoutuu on tärkeä selvittää syy miksi turboahdin on rikkoutunut. Me Turbotukku.com:ssa lähdemme siitä että asiakkaalle tutkitaan veloituksetta rikkoutunut turboahdin ja selvitetään syy miksi turboahdin rikkoitui. Kun turboahdin avataan saamme tutkittua onko kyseessä esimerkiksi öljynkiertohäiriö vai jokin muu syy joka johti turboahtimen rikkoutumiseen. Tämä on tärkeä tietää ennen kuin moottoriin asennetaan uusi turboahdin jotta uusi turboahdin ei rikkoudu samaan vikaan.

Kun turboahdin rikkoutuu ottakaa aina yhteyttä meihin!