Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Takuuehdot - Kaikilla Turbotukku.com turboahtimilla on takuu 12 - 36 kuukautta. Tuotteilla kuluttajasuojan mukainen 14 päivän palautusoikeus.

Takuuehdot

Kun tuntuu että turboahtimessa on vikaa toimi seuraavasti.

1. Täytä tarkastuspyyntö lomake sivuiltamme ennen kuin toimitat turboahdinta tarkastukseen. Pääset tarkastuspyyntö lomakkeelle myös PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Kun olette täyttäneet tarkastuspyyntö lomakkeen lähetä turboahdin meille veloituksetta Postin sopimustunnuksella: 651730

3. Kun turboahdin saapuu tarkastukseen turboahtimelle suoritetaan tarkastus sekä tarvittaessa ahdin puretaan.

4. Jos tuotteessa on virhe joka johtuu esim. epäpuhtaudesta öljyn seassa toimitamme kirjallisen raportin kuvien kanssa sekä ahtimen tarkastukseen toimittaneelle taholle. Ahdin voidaan eri tilauksesta täyskunnostaa uudelleen ahtimen normaalihinnalla.

5. Jos turboahdin on rikkoutunut takuuaikana materiaali- tai vastaavasta virheestä valmistaja kunnostaa ahtimen sekä maksaa asennus-/irroitustyön valmistajan ohjeaikojen mukaisesti tai suorittaa irroituksen-/asennuksen sopimuskorjaamolla.

6. Jos turboahdin on tarkastuksessa täysin toimiva niin turboahdin palautetaan tarkastukseen toimittaneelle taholle.

7. Jos turboahdin tarvitsee purkaa ja todetaan täysin toimivaksi. Tällöin ahdin voidaan kasata, tasapainoittaa, kalibroida sekä säätää vnt-virtauspenkissä -50% hintaan. Tästä sovitaan aina erikseen tarkastukseen toimittaneen tahon kanssa. 

8. Ennen turboahtimen asennusta tulee moottorille suorittaa huolellisesti moottoripesu. Turboahdinta ei saa asentaa ajoneuvoon jos öljynsuodattimeen kulkeutuu likaista öljyä auton moottorista. Jos moottorista irtoaa metallia öljynkiertoon korjauta moottori. Metallimurut rikkovat turboahtimen.

9. Tarkasta huolellisesti myös ilmansuodattimen kotelo sekä putket / letkut. Jos ilmansuodatin kotelossa tai putkistossa on halkeamia tai puuttuu paloja uusi aina nämä osat. Osat kulkeutuessaan turboahtimeen vaurioittavat imuilmasiivet. Uusi aina ilmansuodatin.

10. Jos edellinen turboahdin on rikkoutunut vastapaineen vuoksi tarkasta ja korjaa pakoputkisto.

11. Turboahtimien takuu valmistajasta riippumatta ei ole voimassa jos ajoneuvon moottorinohjainlaitteen ohjelmaa on muutettu, autoon on asennettu ohjelmaa muuttava oheislaite tai moottoria on viritetty / muutettu autovalmistajan alkuperäisestä kokoonpanosta.


Turbotukku.com tarjoaa kahdenlaisia turboahtimia.

1. Saatte kauttamme täysin uusia alkuperäisiä autotehtaiden käyttämiä ensiasennus turboahtimia kaikkiin henkilö-, paketti-, ja kevyt kuorma-autoihin. Maahantuomme itse kaikki turboahtimet joita tarjoamme suoraan kuluttajille, autokorjaamoille ja autovalmistajien edustamille merkkiliikkeille valtakunnallisesti. Kaikissa Turbotukku.com:n maahantuomien turboahtimien takuuasioissa valmistavan tehtaan suuntaan takuutarkastukset ja käsittelyt suorittaa Turbotukku.com. Emme vastaa turboahtimista jotka ovat muiden yritysten maahantuomia. 


2. Saatte kauttamme kunnostetut turboahtimet joiden tuotekehittelystä, kunnostuksesta ja maahantuonnista vastaa Turbotukku.com. Ostamme rikkoutuneita / viallisia ensiasennus turboahtimia ja suoritamme niiden kunnostukset tarkkaan valikoiduilla alihankkijoilla jo vuosien kokemuksella. Olemme tunnettuja korkealaatuisista kunnostetuista turboahtimista joita toimitamme automaahantuojien virallisille merkkikorjaamoille, monimerkki autokorjaamoille sekä suoraan kuluttajille. Kaikissa Turbotukku.com kunnostamien turboahtimien takuuasioissa takuutarkastukset ja käsittelyt suorittaa Turbotukku.com.Palautusohje käyttämätöömälle turboahtimelle

Postin paluutunnus - HUOM!!!! ÄLÄ KÄYTÄ MUUTA TUNNUSTA UUDEN / KUNNOSTETUN EHJÄN TURBOAHTIMEN ASIAKASPALAUTUKSIIN
651731 Turbotukku.com

Tilatun turboahtimen voi palauttaa kuluttajasuojan mukaisesti 14 päivän kuluessa. Turboahdin tulee olla käyttämätön kun se palautetaan.

Turboahtimen voi palauttaa viemällä sen Postiin hyvin pakattuna / suojattuna. Kerro virkailijalle paluutunnus ja Posti toimittaa tuotteen takaisin myyjälle. Palvelu on tilaajalle maksuton.

Muista laittaa pakkauksen sisälle selkeästi tieto onko kyseessä tuotepalautus, takuutarkastus, vaihdossa uuteen / kunnostettuun tuleva turboahdin vaiko kunnostukseen tuleva turboahdin. Kirjaa omat yhteystietonne ja tilitietonne asiakaspalatuksen yhteydessä.

Asiakaspalautus tilitetään tilaajalle 3-6 arkipäivän aikana kun asiakaspalautus saapunut Suomen Turbotukku Oy:lle.


Postin paluutunnus - HUOM!!!! ÄLÄ KÄYTÄ MUUTA TUNNUSTA UUDEN / KUNNOSTETUN EHJÄN TURBOAHTIMEN ASIAKASPALAUTUKSIIN
651731 Turbotukku.com