Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Takuuehdot - Kaikilla Turbotukku.com turboahtimilla on takuu 12 - 36 kuukautta. Tuotteilla kuluttajasuojan mukainen 14 päivän palautusoikeus.

Takuuehdot

Kun tuntuu että turboahtimessa on vikaa hoituvat turboahdin tarkastukset vaivatta.

1. Lähetä turboahdin meille veloituksetta käyttämällä asiakastunnustamme jonka saatte soittamalla meille.

2. Kun turboahdin saapuu tarkastukseen turboahtimelle suoritetaan testaus sekä ahdin puretaan.

3. Jos tuotteessa on virhe joka johtuu esim. epäpuhtaudesta öljyn seassa voimme takuu aikana kunnostuttaa turboahtimen 50% hintaan alkuperäisestä ostohinnasta.

4. Jos tuote on rikkoutunut materiaali- tai vastaavasta virheestä Turbotukku.com kunnostaa takuuaikana ahtimen sekä maksaa asennus-/irroitustyön valmistajan ohjeaikojen mukaisesti tai suorittaa irroituksen-/asennuksen sopimuskorjaamolla.

5. Turboahtimen asennus tulee suorittaa autovalmistajan ohjeiden mukaisesti. 

6. Ennen turboahtimen asennusta tulee moottorille suorittaa huolellisesti moottoripesu. Turboahdinta ei saa asentaa ajoneuvoon jos öljynsuodattimeen kulkeutuu likaista öljyä auton moottorista. Jos moottorista irtoaa metallia öljynkiertoon korjauta moottori. Metallimurut rikkovat turboahtimen.

7. Tarkasta huolellisesti myös ilmansuodattimen kotelo sekä putket / letkut.

8. Jos edellinen turboahdin on rikkoutunut vastapaineen vuoksi tarkasta ja korjaa pakoputkisto.


Turbotukku.com tarjoaa kahdenlaisia turboahtimia.

1. Saatte kauttamme täysin uusia alkuperäisiä autotehtaiden käyttämiä ensiasennus turboahtimia kaikkiin henkilö-, paketti-, ja kevyt kuorma-autoihin. Maahantuomme itse kaikki turboahtimet joita tarjoamme suoraan kuluttajille, autokorjaamoille ja autovalmistajien edustamille merkkiliikkeille valtakunnallisesti. Kaikissa Turbotukku.com:n maahantuomien turboahtimien takuuasioissa valmistavan tehtaan suuntaan takuutarkastukset ja käsittelyt suorittaa Turbotukku.com. Emme vastaa turboahtimista jotka ovat muiden yritysten maahantuomia. 


2. Saatte kauttamme kunnostetut turboahtimet joiden tuotekehittelystä, kunnostuksesta ja maahantuonnista vastaa Turbotukku.com. Ostamme rikkoutuneita / viallisia ensiasennus turboahtimia ja suoritamme niiden kunnostukset tarkkaan valikoiduilla alihankkijoilla jo vuosien kokemuksella. Olemme tunnettuja korkealaatuisista kunnostetuista turboahtimista joita toimitamme automaahantuojien virallisille merkkikorjaamoille, monimerkki autokorjaamoille sekä suoraan kuluttajille. Kaikissa Turbotukku.com kunnostamien turboahtimien takuuasioissa takuutarkastukset ja käsittelyt suorittaa Turbotukku.com.Palautusohje turboahtimelle

Tilatun turboahtimen voi palauttaa kuluttajasuojan mukaisesti 14 päivän kuluessa. Turboahdin tulee olla käyttämätön kun se palautetaan.

Turboahtimen voi palauttaa viemällä sen Postiin hyvin pakattuna / suojattuna. Kerro virkailijalle paluutunnus ja Posti toimittaa tuotteen takaisin myyjälle. Palvelu on tilaajalle maksuton.

Muista laittaa pakkauksen sisälle selkeästi tieto onko kyseessä tuotepalautus, takuutarkastus, vaihdossa uuteen / kunnostettuun tuleva turboahdin vaiko kunnostukseen tuleva turboahdin. Kirjaa omat yhteystietonne ja tilitietonne asiakaspalatuksen yhteydessä.

Asiakaspalautus tilitetään tilaajalle 3-6 arkipäivän aikana kun asiakaspalautus saapunut Suomen Turbotukku Oy:lle.


Postin paluutunnus
643592 Turbotukku.com