Takuuehdot - Kaikilla Turbotukku.com turboahtimilla on takuu 12 - 36 kuukautta.

Takuuehdot

Kun tuntuu että turboahtimessa on vikaa toimi seuraavasti.

1. Täytä tarkastuspyyntö lomake sivuiltamme ennen kuin toimitat turboahdinta tarkastukseen.

2. Kun turboahdin saapuu tarkastukseen turboahtimelle suoritetaan tarkastus sekä tarvittaessa ahdin puretaan.

3. Jos tuotteessa on virhe joka johtuu esim. epäpuhtaudesta öljyn seassa toimitamme kirjallisen raportin kuvien kanssa sekä ahtimen tarkastukseen toimittaneelle taholle. Ahdin voidaan eri tilauksesta uusiorakentaa uudelleen ahtimen normaalihinnalla.

4. Jos turboahdin on rikkoutunut takuuaikana materiaali- tai vastaavasta virheestä valmistaja kunnostaa ahtimen sekä maksaa asennus-/irroitustyön valmistajan ohjeaikojen mukaisesti tai suorittaa irroituksen-/asennuksen sopimuskorjaamolla. Öljyt, suodattimet, ym tarvikkeet eivät kuulu turboahtimen takuutyöhön.

5. Jos turboahdin on tarkastuksessa täysin toimiva niin turboahdin palautetaan tarkastukseen toimittaneelle taholle.

6. Ennen turboahtimen asennusta tulee moottorille suorittaa huolellisesti moottoripesu. Turboahdinta ei saa asentaa ajoneuvoon jos öljynsuodattimeen kulkeutuu likaista öljyä auton moottorista. Jos moottorista irtoaa metallia öljynkiertoon korjauta moottori. Metallimurut rikkovat turboahtimen.

7. Tarkasta huolellisesti myös ilmansuodattimen kotelo sekä putket / letkut. Jos ilmansuodatin kotelossa tai putkistossa on halkeamia tai puuttuu paloja uusi aina nämä osat. Osat kulkeutuessaan turboahtimeen vaurioittavat imuilmasiivet. Vaihda aina ilmansuodatin.

8. Jos edellinen turboahdin on rikkoutunut vastapaineen vuoksi tarkasta ja korjaa pakoputkisto.

9. Turboahtimien takuu valmistajasta riippumatta ei ole voimassa jos ajoneuvon moottorinohjainlaitteen ohjelmaa on muutettu, autoon on asennettu ohjelmaa muuttava oheislaite tai moottoria on viritetty / muutettu autovalmistajan alkuperäisestä kokoonpanosta.