Maahantuomme Mahle Original turboahtimia. Mahle Original turboahdin löytyy useiden autovalmistajien moottoreista ensiasennus turboahtimena. Meiltä myös muut autovalmistajien käyttämät ensiasennus turboahdin merkit ja mallit

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ TURBOAHTIMESTA - PAINAMALLA TÄSTÄ SIIRRYT TARJOUSPYYNTÖLOMAKKEELLE - VASTAAMME KAIKKIIN TARJOUSPYYNTÖIHIN 15 MINUUTIN KULUESSA

Vastaamme aukioloaikoinamme kaikkiin tarjouspyyntöihin 15 minuutin kuluessa. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin lähetettyihin tarjouspyyntöihin vastaamme seuraavana arkiaamuna.

Saatte meiltä alkuperäiset Mahle turboahtimet. Alkuperäiset Mahle turboahtimet asennetaan jo autotehtaalla valmistusvaiheessa esim. Audi, Mercedes Benz, Seat, Skoda ja Volkswagen ajoneuvojen moottoreihin.

Mahle turboahtimen löydät esim. täysin uusista Mercedes Benz, Audi, Seat, Skoda ja Vokswagen moottoreista.

Mahle turboahdin esittely - KATSO VIDEO

Mahle turboahdin toiminta - KATSO VIDEO

Meiltä myös muut autovalmistajien käyttämät ensiasennus turboahdin merkit ja mallit aina edullisesti!!!

Täysin uusia Garrett turboahtimia. Maahantuomme itse kaikki uudet alkuperäiset turbohtimet suoraan Keski-Euroopasta. Toimimme hyvin tiiviissä yhteistyössä autotehtaiden moottoripuolen alihankkijoiden sekä tavarantoimittajien kanssa. Kaikissa Turbotukku.com:n maahantuomissa turbohtimissa takuuasioissa on helppo asioida suoraan meidän kanssa ilman välikäsiä.

Täysin uudet turboahtimet

Turbotukku.com maahantuo uusia turboahtimia kaikkiin ajoneuvoihin sekä kunnostaa omalla tuotemerkillä autovalmistajien käyttämiä ensiasennus turboahtimia.

Täysin uudet turboahdin merkit ja mallit ovat samoilta valmistajilta jotka toimittavat turboahtimia ensiasennukseen autotehtaille. Näin voitte tilaajana olla varmoja että yhteensopivuus on taattu.

Ensiasennus turboahtimia valmistavat tehtaat eivät kunnosta turboahtimia rikkoutumisen tai kulumisen johdosta uudelleen myyntiin. Turbotukku.com on erikoistunut ensiasennus turboahdinten kunnostuksiin ja on Suomessa yksi alan kokeneimpia toimijoita. Usein autokorjaamoilta sekä turboahdin kauppiailta kuulee että turboahtimia ei kyetä kunnostamaan. Turboahdinten kunnostaminen on erikoisosaamista jota ei löydy kovinkaan monelta toimijalta.

Rikkoutuneiden ensiasennus turboahtimien kunnostuksiin käytämme alihankintana useita Eurooppalaisia yhteistyökumppaneita jotka ovat erikoistuneet pelkästään turboahtimien kunnostuksiin. Kunnostus tehdään aina rikkoutuneeseen ensiasennus turboahtimeen jolloin yhteensopivuus on taattu. Osat valitsemme itse ja teemme jatkuvasti testi- / kehitystyötä turbohtimien ja niiden varaosien parissa.

Kun etsitte turboahdinta rikkoutuneen turboahtimen tilalle niin voitte soittaa meille aukioloaikoina tai lähettää meille ajoneuvonne myynti@turbotukku.com tiedot niin saatte meiltä kirjallisen tarjouksen turboahtimelle.


Valmistamme / kunnostamme yli 20 vuoden  kokemuksella siviili- ja kilpa-autoilun saralta tunnetusti erittäin laadukasta GG Turboahdinta kaikkiin henkilö-, paketti- ja kevyt kuorma-autoihin. Toimitamme täysin uusia turboahtimia sekä kunnostettuja turboahtimia yksityisautoilijoille, autokorjaamoille sekä automaahantuojien merkkiliikkeille.


Meiltä tinkimättä parasta palvelua turboahdin markkinoilta niin perusautoilijalle, autokorjaamoille kuin harrastajallle 

Mahle GmbH on autonosien valmistaja joka perustettu Saksan Stuttgartissa. Se on yksi 30. suurimman autonosien valmistaja maailmassa. Mahle valmistaa komponentteja ja järjestelmiä bensiini- ja dieselmoottoreihin. Mahle on yksi kolmesta suurimmasta järjestelmien toimittajista autotehtaille maailmanlaajuisesti mäntä järjestelmät, sylinteri komponentit, venttiilikoneistot, ilma hallintajärjestelmät ja nesteen hallintajärjestelmät. 

Mahle Stuttgart-Bad Cannstatt lukuina. Vuonna 2012 48000 työntekijää, 100 tuotantolaitosta ja kuusi tutkimus-ja kehittämiskeskusta Stuttgartissa, Northampton, Detroit, Tokiossa, Shanghaissa ja Sao Paulo. Mailmanlaajuisesti 3000 kehitysinsinööriä ja teknikkoa työskentelee kumppaneina suunnittelee Mahle:n asiakkaille tuotteita ja järjestelmiä keskittyen kehittämään moottoreita ja niiden osia.

Täysin uusia Garrett turboahtimia

Täysin uusia Garrett turboahtimia

Täysin uusia Garrett turboahtimia

Täysin uusia KKK turboahtimia

Täysin uusia KKK turboahtimia

Täysin uusia KKK turboahtimia

Kunnostettu Turbotukku.com turboahdin

Kunnostettu Turbotukku.com turboahdin

Kunnostettu Turbotukku.com turboahdin

Täysin uusi Garrett turboahdin ja kunnostettu Turbotukku.com turboahdin

Täysin uusi Garrett turboahdin ja kunnostettu Turbotukku.com turboahdin

Täysin uusi Garrett turboahdin ja kunnostettu Turbotukku.com turboahdin

Ensiasennus turboahtimia autotehtaille valmistavat tehtaat eivät kunnosta turboahtimia mutta toimittavat uusia ensiasennus turboahtimia jälleenmyyntiin rikkoutuneiden tilalle. Turbotukku.com testaa ja kehittää itse turboahtimia sekä valitsee niiden kunnostuksissa käytettävät laadukkaat varaosat. Kilpa-ahtimiin ja ns. custom-ahtimiin valmistamme tarvittaessa omatuotantona erittäin kestävät ja laadukkaat osat!

Turbotukku.com tarjoaa kahdenlaisia turboahtimia.

1. Saatte kauttamme täysin uusia alkuperäisiä autotehtaiden käyttämiä ensiasennus turboahtimia kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin. Maahantuomme itse kaikki turboahtimet joita tarjoamme suoraan kuluttajille, yhteistyö autokorjaamoille ja autovalmistajien edustamille merkkiliikkeille valtakunnallisesti. Kaikissa Turbotukku.com:n maahantuomien turboahtimien takuuasioissa valmistavan tehtaan suuntaan takuutarkastukset ja käsittelyt suorittaa Turbotukku.com. Takuutapauksissa maksamme rikkoutuneen turboahtimen asennuksen ja irroituksen suoraan autokorjaamolle kun asennus työt on tehty takuuehtojemme mukaisesti.
2. Saatte kauttamme kunnostetut turboahtimet joiden tuotekehittelystä, kunnostuksesta ja maahantuonnista vastaa Turbotukku.com. Ostamme rikkoutuneita / viallisia ensiasennus turboahtimia ja suoritamme niiden kunnostukset tarkkaan valikoiduilla alihankkijoilla jo vuosien kokemuksella. Olemme tunnettuja korkealaatuisista kunnostetuista turboahtimista joita toimitamme automaahantuojien virallisille merkkikorjaamoille, monimerkki autokorjaamoille sekä suoraan kuluttajille. Kaikissa Turbotukku.com:n kunnostamien turboahtimien takuuasioissa takuutarkastukset ja käsittelyt suorittaa Turbotukku.com. Takuutapauksissa maksamme rikkoutuneen turboahtimen asennuksen ja irroituksen suoraan autokorjaamolle kun asennus työt tehty takuuehtojemme mukaisesti.

Turbotukku.com - Ehkä Suomen monipuolisin turboahdin erikoisliike ?

Kun henkilö- tai pakettiauton moottoriin autotehtaalla asennettu ensiasennus turboahdin rikkoutuu se päätyy lähes aina uudelleen kunnostettavaksi.Turboahdin kunnostukset ovat erittäin korkean ammattitaidon omaavien yritysten toimialaa, emme suosittele turboahtimen kunnostusta kotona. Kaikki nykypäivän turboahtimet voidaan huoltaa ja kunnostaa sekä sähkätoimiset vnt-johdinsiivikon ohjainlaitteet joita löytyy useista eri turboahtimista.

 Oikeat säätöarvot, laadukkaiden osien valinta sekä rikkoutuneen turboahtimen diagnosointi on ammattitaitoa joka tulee vain pitkään turboahtimien kanssa toimiessa. Meillä turboahdin tuntemus on rakentunut yli 25 vuoden ajalta autokorjaamo liiketoiminnasta sekä kilpa-autoilusta ja kilpa-autojen rakentamisesta kotimaisiin sekä ulkomaisiin ralli- sekä ratakilpailuihin. 

Uskallamme sanoa että olemme Suomen markkinoilla yksi kokeneimmista ja asiantuntevimmista turboahdin erikoisliikkeistä turboahdin kunnostuksissa, huolloissa sekä muutostöissä katu- ja kilpakäyttöön. 

Kun rikkoutunut turboahdin kunnostetaan uusilla osilla sekä pako- ja imupesät koneistetaan säästyy turboahtimen osalta selvää rahaa eikä rikkoutunut turboahdin ei päädy luontoon. HUOM! Kaikki turboahtimet pystytään kunnostamaan.

Myös meidän korviin kantautuu tietoa että jotakin tiettyä turboahdinta ei pysty kunnostamaan. Nämä tarinat ovat turboahdin alan legendaarisia tarinoita yleensä sellaiselta turboahdin kauppiaalta asiakkaalle jolla ei ole riittävää kokemusta tai tietoa kuinka nykyaikaiset turboahtimet kunnostetaan. Usein kerrotaan että juuri tähän turboahtimeen ei saa varaosia tai joitakin säätöarvoja ei ole tiedossa. Näiden tarinoiden päätteeksi asiakkaalle koitetaan hanakasti myydä täysin uusi ja usein huomattavasti paljon kalliimpi turboahdin kuin mitä kustantaisi kunnostettu turboahdin. 

Meidän kuuleman perusteella ja tuntien erittäin hyvin nykyaikaiset turboahtimet koemme että nämä legendaariset tarinat turboahtimista joita ei voi kunnostaa rakentuu turboahdin kauppiaiden tai maahantuojien suusta joilla ei ole riittävää amattitaitoa kunnostaa nykyaikaisia turboahtimia, ehkä heiltä puuttuu kontaktatit varaosa valmistajiin tai koetaan helpommaksi myydä suoraan täysin uusi turboahdin ja rahastaa asiakkaalta paksumpi tukko euroja.

Kannattaa muistaa että rikkoutunut turboahdin tulee aina tarkastaa koska sieltä löytyy syy miksi turboahdin rikkoutui. Juuri se mitä pitäisi tarkastaa ennen uuden tai kunnostetun turboahtimen asennusta jää erittäin usein tekemättä ja johtaa uudelleen turboahtimen rikkoutumiseen. Me teemme tämän aina veloituksetta jokaiselle meille toimitetulle turboahtimelle.Turboahdin varaosia valmistavat useat eri valmistajat samaan tapaan kuin ajoneuvojen muitakin varaosia. Turboahdin itsessään ei ole sen kummempi osa moottoria kuten polttoainepumppu, starttimoottori, vaihdelaatikko tai laturi, kaikki nämä voidaan uudelleen kunnostaa. Kaikki turboahtimet pystytään kunnostamaan jos ammattitaito sekä -tieto turboahtimista on ajan tasalla. Mitä uudempi turboahdin on rikkoutunut niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä sen kunnostaa vain Turbotukku.com.

Olemme Suomen markkinoilla yksi todella harvoista turboahdin erikoisliikkeistä joka turboahtimen pystyy kunnostamaan. Erittäin monet autokorjaamot eri puolilta Suomea kunnostuttavat ns. vnt-turboahtimet meillä. Me toimitamme täysin kunnostetun turboahtimen takaisin korjaamolle vikadiagnoosin kera, autosta saadaan korjatua vika joka rikkoi turboahtimen. Nämä toimenpiteet säästävät auton omistajan rahaa muutamista satasista muutamaan tuhanteen euroon. 

Olemme kuulleet lukuisia tapauksia joissa rikkoutuneen turboahtimen tilalle on ostettu täysin uusi turboahdin esim. Mercedes Benz E-sarja 2004-2008 hintaan 2790,00 koska turboahtimen myyjä oli kertonut asiakkaalle että tätä kyseistä turboahdinta ei pysty korjaamaan. Kun vika on jäänyt autoon joka ensiasennus turboahtimen rikkoi on tämä uusi ja kallis turboahdin rikkoutunut lähes heti asennuksen jälkeen. Valveutunut kuluttuja on itse löytäessään meidän yrityksen sivut ja tutustunut palveluihimme todennut että miksi ei heti osannut ottaa yhteyttä meihin!!!!

Erityisesti jos turboahdin on sähköisellä vnt-johdinsiivikon säätimellä niin Suomessa ei tietääksemme ole muita toimijoita jotka tekevät ohjainboksin kunnostukset sekä säätävät ahtimen oikeisiin säätöarvoihin meidän lisäksi. Olemme avanneet, purkaneet ja tarkastaneet ohjainbokseja usean vuoden ajan ja tänä päivänä pystymme kunnostamaan esimerkiksi Hellan valmistaman ohjainboksin jota käyttää turboahtimissaan Garrett. Kunnostamme myös VDO:n ja Siemens:n valmistamat ohjainlaitteet joita löytyy KKK:n ahtimista sekä työnalla meillä on ohjainlaite joilla voidaan korvata rikkoutunut ensiasennus ohjainlaite.Hyvin usein on niin että valmistaja joka toimittaa autotehtaalle alihankintana komponentin moottoriin liitettäväksi, esimerkiksi turboahtimen, nämä tehtaat eivät kunnosta tuotteitaan uudelleen vaan tarjoavat pelkästään uutta turboahdinta kuluttajalle ensiasennus turboahtimen rikkoutuessa. Me siis kunnostamme kaikkien eri valmistajien turboahtimet sekä panostamme siihen että kunnostuksen jälkeen ne olisivat alkuperäistä kestävämpiä. Meidän tuotevalikoimaan kuuluvat autotehtailla käytetyt ensiasennus turboahtimet täysin uusina sekä turboahtimet jotka uudelleen kunnostettu. Ostamme joka päivä rikkoutuneita ensiasennus turboahtimia, puramme ja tutkimme niiden heikot kohdat sekä selvitämme syyt miksi ne rikkoutuu. 

Erittäin usein ensiasennus turboahdin on rikkoutunut ensimmäisen kerran jo 50.000 - 100.000 kilometrin ajomäärissä. Syy on usein ulkoinen turboahtimeen liittymätön tekijä. Meidän päätarkoitus tehdessä kehitystyötä ensiasennus turboahtimien kunnostuksiiin on löytää alkuperäisosia kestävämpiä ratkaisuja. 

Meillä on käytössä automatisoitu hydraulinen cnc-sorvi turboahtimien varaosien valmistukseen. Varsinkin kilpa-autoihin ja ns. custom turboahtimiin on tärkeä kyetä tuottamaan tarkasti työstetyt siivet sekä akselit jolloin voimme olla aina varmoja että materiaaleissa käytetyt seokset vastaavat laatua jolla voimme myöntää kunnostetuille turboahtimille 24 kuukauden takuun ilman kilometrirajoitusta. Kannattaa huomioida että nykyaikaisten turboahtimien kunnostuksiin ei Suomessa pysty kovinkaan moni turboahtimia jälleenmyyvä, maahantuova tai perushuoltoja sekä turboahdin vaihtotöitä tekevä auto- ja turboahdinkorjaamo. Hyvin usein asiakkaille kerrotaan että turboahdinta ei voi tai pysty kunnostamaan / korjaamaan. Meidän käsityksen mukaan tämä kertoo enemmän ammattitaidosta ja sen kehittämisestä muuttuvien markkinoiden mukana. 

On helppo vaihtaa vain pelkkä turboahdin moottorin kylkeen mutta turboahtimen sisäisten osien ymmärtäminen sekä sen rikkoutumisen aiheuttaneen vian paikallistaminen ei onnistu kaikilta. 

Meidän työ on palvella auton omistajaa sekä autokorjaamoa kertomalla mitä kohteita tulee tarkastaa ennen turboahtimen asennusta jolloin vältytään siltä ettei uusi tai kunnostettu turboahdin rikkoudu samaan vikaan uudelleen heti asennuksen jälkeen.

Me kehitämme tuotteitamme sekä palveluitamme erittäin suurella sydämellä turboahdin kunnostuksiin ja korjauksiin liittyen. Seuraamme turboahdin markkinoiden uusimpien kunnostuslaitteiston tuomat edut, olemme yhteydessä eri puolille maailmaa varaosa valmistajiin sekä testaamme osia turboahtimiimme erilaisin testein. Olemme monen autokorjaamon onneksi tarjonneet apua ja teknistä tukea jolla työnalla ollut ajoneuvo on saatu kustannustehokkaasti takaisin liikenteeseen sekä itse ongelma joka turboahtimen rikkoi korjattua samalla pois autosta. Normaali kuluttaja-asiakkaan ohjaamme miellämme yhteistyökorjaamolle jonka tunnemme ja tiedämme selviytyvän haastavammastakin turboahdin vaihtotyöstä. 

Vastaamme kaikkiin turboahdin kysymyksiin mielellämme. 

Olemme Suomen markkinoilla yksi harvoja toimijoita joilta saatte sekä täysin uudet että kunnostetut turboahtimet kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Teemme turboahdin kunnostukset myös veneisiin ja muihinkin turboahdettuihin moottoreihin.
Kun turboahdin rikkoutuu ottakaa aina yhteyttä meihin!