Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Iveco turboahdin - Iveco turboahdin huollot ja kunnostukset

06.05.2013

Iveco turboahdin huollot ja kunnostukset

Kun henkilö- tai pakettiauton moottoriin autotehtaalla asennettu ensiasennus turboahdin rikkoutuu se päätyy lähes aina uudelleen kunnostettavaksi.Turbotukku.com kunnostaa Teidänkin Iveco turboahtimen! Olemme tunnettuja erittäin korkealaatuisista turboahtimista. Maahantuomme autovalmistajien käyttämät ensiasennus turboahtimet täysin uusina, suoritamme turboahdinten kunnostukset kaikkiin turboahdin merkkeihin ja malleihin. Toimitamme kunnostetut turboahtimet joka puolelle Suomea, yleensä suoraan autokorjaamolle jossa turboahdin vaihdetaan. Turbotukku.com kunnostetuilla turboahtimilla on takuu aina 12-24 kuukautta.

 

Toimitamme Iveco turboahtimia suoraan autokorjaamoille, autoliikkeille sekä kuluttaja-asiakkaille. Olemme tunnettuja hyvästä palvelusta sekä erittäin laadukkaista kunnostetuista turboahtimista. Turboahtimen kunnostus tehdään aina autotehtaan käyttämään ensiasennus turboahtimeen jolloin yhteensopivuus autoonne on taattu eikä asennusvaiheessa aiheudu ylimääräistä työtä tai ongelmia.

 

Me emme pelkästää tarjoa täysin uutta tai kunnostettua turboahdinta vaan tutkimme miksi turboahtimenne rikkoutui. Tämä on erittäin tärkeä tieto jotta itse vika autossa saadaan korjattua ei autoon asennettava täysin uusi tai kunnostettu turboahdin rikkoudu heti uudellen.

 

Ottakaa aina yhteyttä meihin kun turboahdin rikkoutuu joko soittamalla aukioloaikoinamme tai lähettämällä tarjouspyyntö varaosahaku kaavakkeellamme. Vastaamme kaikkiin turboahdin tarjouspyyntöihin saman arkipäivän aikana. Tarjouspyyntö ei sido Teitä mihinkään, saatte meiltä kirjallisen tarjouksen turboahtimesta ja voitte rauhassa vertailla hintojamme sekä palveluitamme joita tulee turboahtimen mukana. Älä unohda tutkituttaa viallista turboahdinta myyjällä jolta ostatte turboahtimen!

 

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ TURBOAHTIMESTA MEILLE PAINAMALLA TÄSTÄ


Uskallamme sanoa että olemme Suomen markkinoilla yksi kokeneimmista ja asiantuntevimmista turboahdin erikoisliikkeistä turboahdin kunnostuksissa, huolloissa sekä muutostöissä katu- ja kilpakäyttöön. 

Kun rikkoutunut turboahdin kunnostetaan uusilla osilla sekä pako- ja imupesät koneistetaan säästyy turboahtimen osalta selvää rahaa eikä rikkoutunut turboahdin ei päädy luontoon. HUOM! Kaikki turboahtimet pystytään kunnostamaan.

Myös meidän korviin kantautuu tietoa että jotakin tiettyä turboahdinta ei pysty kunnostamaan. Nämä tarinat ovat turboahdin alan legendaarisia tarinoita yleensä sellaiselta turboahdin kauppiaalta asiakkaalle jolla ei ole riittävää kokemusta tai tietoa kuinka nykyaikaiset turboahtimet kunnostetaan. Usein kerrotaan että juuri tähän turboahtimeen ei saa varaosia tai joitakin säätöarvoja ei ole tiedossa. Näiden tarinoiden päätteeksi asiakkaalle koitetaan hanakasti myydä täysin uusi ja usein huomattavasti paljon kalliimpi turboahdin kuin mitä kustantaisi kunnostettu turboahdin. 

Meidän kuuleman perusteella ja tuntien erittäin hyvin nykyaikaiset turboahtimet koemme että nämä legendaariset tarinat turboahtimista joita ei voi kunnostaa rakentuu turboahdin kauppiaiden tai maahantuojien suusta joilla ei ole riittävää amattitaitoa kunnostaa nykyaikaisia turboahtimia, ehkä heiltä puuttuu kontaktatit varaosa valmistajiin tai koetaan helpommaksi myydä suoraan täysin uusi turboahdin ja rahastaa asiakkaalta paksumpi tukko euroja.

Kannattaa muistaa että rikkoutunut turboahdin tulee aina tarkastaa koska sieltä löytyy syy miksi turboahdin rikkoutui. Juuri se mitä pitäisi tarkastaa ennen uuden tai kunnostetun turboahtimen asennusta jää erittäin usein tekemättä ja johtaa uudelleen turboahtimen rikkoutumiseen. Me teemme tämän aina veloituksetta jokaiselle meille toimitetulle turboahtimelle.Turboahdin varaosia valmistavat useat eri valmistajat samaan tapaan kuin ajoneuvojen muitakin varaosia. Turboahdin itsessään ei ole sen kummempi osa moottoria kuten polttoainepumppu, starttimoottori, vaihdelaatikko tai laturi, kaikki nämä voidaan uudelleen kunnostaa. Kaikki turboahtimet pystytään kunnostamaan jos ammattitaito sekä -tieto turboahtimista on ajan tasalla. Mitä uudempi turboahdin on rikkoutunut niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä sen kunnostaa vain Turbotukku.com.

Olemme Suomen markkinoilla yksi todella harvoista turboahdin erikoisliikkeistä joka turboahtimen pystyy kunnostamaan. Erittäin monet autokorjaamot eri puolilta Suomea kunnostuttavat ns. vnt-turboahtimet meillä. Me toimitamme täysin kunnostetun turboahtimen takaisin korjaamolle vikadiagnoosin kera, autosta saadaan korjatua vika joka rikkoi turboahtimen. Nämä toimenpiteet säästävät auton omistajan rahaa muutamista satasista muutamaan tuhanteen euroon. 

Olemme kuulleet lukuisia tapauksia joissa rikkoutuneen turboahtimen tilalle on ostettu täysin uusi turboahdin esim. Mercedes Benz E-sarja 2004-2008 hintaan 2790,00 koska turboahtimen myyjä oli kertonut asiakkaalle että tätä kyseistä turboahdinta ei pysty korjaamaan. Kun vika on jäänyt autoon joka ensiasennus turboahtimen rikkoi on tämä uusi ja kallis turboahdin rikkoutunut lähes heti asennuksen jälkeen. Valveutunut kuluttuja on itse löytäessään meidän yrityksen sivut ja tutustunut palveluihimme todennut että miksi ei heti osannut ottaa yhteyttä meihin!!!!

Erityisesti jos turboahdin on sähköisellä vnt-johdinsiivikon säätimellä niin Suomessa ei tietääksemme ole muita toimijoita jotka tekevät ohjainboksin kunnostukset sekä säätävät ahtimen oikeisiin säätöarvoihin meidän lisäksi. Olemme avanneet, purkaneet ja tarkastaneet ohjainbokseja usean vuoden ajan ja tänä päivänä pystymme kunnostamaan esimerkiksi Hellan valmistaman ohjainboksin jota käyttää turboahtimissaan Garrett. Kunnostamme myös VDO:n ja Siemens:n valmistamat ohjainlaitteet joita löytyy KKK:n ahtimista sekä työnalla meillä on ohjainlaite joilla voidaan korvata rikkoutunut ensiasennus ohjainlaite.Hyvin usein on niin että valmistaja joka toimittaa autotehtaalle alihankintana komponentin moottoriin liitettäväksi, esimerkiksi turboahtimen, nämä tehtaat eivät kunnosta tuotteitaan uudelleen vaan tarjoavat pelkästään uutta turboahdinta kuluttajalle ensiasennus turboahtimen rikkoutuessa. Me siis kunnostamme kaikkien eri valmistajien turboahtimet sekä panostamme siihen että kunnostuksen jälkeen ne olisivat alkuperäistä kestävämpiä. Meidän tuotevalikoimaan kuuluvat autotehtailla käytetyt ensiasennus turboahtimet täysin uusina sekä turboahtimet jotka uudelleen kunnostettu. Ostamme joka päivä rikkoutuneita ensiasennus turboahtimia, puramme ja tutkimme niiden heikot kohdat sekä selvitämme syyt miksi ne rikkoutuu. 

Erittäin usein ensiasennus turboahdin on rikkoutunut ensimmäisen kerran jo 50.000 - 100.000 kilometrin ajomäärissä. Syy on usein ulkoinen turboahtimeen liittymätön tekijä. Meidän päätarkoitus tehdessä kehitystyötä ensiasennus turboahtimien kunnostuksiiin on löytää alkuperäisosia kestävämpiä ratkaisuja. 

Meillä on käytössä automatisoitu hydraulinen cnc-sorvi turboahtimien varaosien valmistukseen. Varsinkin kilpa-autoihin ja ns. custom turboahtimiin on tärkeä kyetä tuottamaan tarkasti työstetyt siivet sekä akselit jolloin voimme olla aina varmoja että materiaaleissa käytetyt seokset vastaavat laatua jolla voimme myöntää kunnostetuille turboahtimille 24 kuukauden takuun ilman kilometrirajoitusta. Kannattaa huomioida että nykyaikaisten turboahtimien kunnostuksiin ei Suomessa pysty kovinkaan moni turboahtimia jälleenmyyvä, maahantuova tai perushuoltoja sekä turboahdin vaihtotöitä tekevä auto- ja turboahdinkorjaamo. Hyvin usein asiakkaille kerrotaan että turboahdinta ei voi tai pysty kunnostamaan / korjaamaan. Meidän käsityksen mukaan tämä kertoo enemmän ammattitaidosta ja sen kehittämisestä muuttuvien markkinoiden mukana. 

On helppo vaihtaa vain pelkkä turboahdin moottorin kylkeen mutta turboahtimen sisäisten osien ymmärtäminen sekä sen rikkoutumisen aiheuttaneen vian paikallistaminen ei onnistu kaikilta. 

Meidän työ on palvella auton omistajaa sekä autokorjaamoa kertomalla mitä kohteita tulee tarkastaa ennen turboahtimen asennusta jolloin vältytään siltä ettei uusi tai kunnostettu turboahdin rikkoudu samaan vikaan uudelleen heti asennuksen jälkeen.

Me kehitämme tuotteitamme sekä palveluitamme erittäin suurella sydämellä turboahdin kunnostuksiin ja korjauksiin liittyen. Seuraamme turboahdin markkinoiden uusimpien kunnostuslaitteiston tuomat edut, olemme yhteydessä eri puolille maailmaa varaosa valmistajiin sekä testaamme osia turboahtimiimme erilaisin testein. Olemme monen autokorjaamon onneksi tarjonneet apua ja teknistä tukea jolla työnalla ollut ajoneuvo on saatu kustannustehokkaasti takaisin liikenteeseen sekä itse ongelma joka turboahtimen rikkoi korjattua samalla pois autosta. Normaali kuluttaja-asiakkaan ohjaamme miellämme yhteistyökorjaamolle jonka tunnemme ja tiedämme selviytyvän haastavammastakin turboahdin vaihtotyöstä. 

Vastaamme kaikkiin turboahdin kysymyksiin mielellämme. 

Olemme Suomen markkinoilla yksi harvoja toimijoita joilta saatte sekä täysin uudet että kunnostetut turboahtimet kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Teemme turboahdin kunnostukset myös veneisiin ja muihinkin turboahdettuihin moottoreihin. 

Kun turboahdin rikkoutuu ottakaa aina yhteyttä meihin!

22.10.2017Turboahdin osamaksulla
13.10.201713.10.2017 Perjantaina klo. 10.00 - 13.00 koulutuksessa. Noutomyymälä on suljettu 13.10.2017.
29.09.2017Turboahtimia kaikkiin ajoneuvoihin.
01.09.2017Renault / Dacia 1.5DcI turboahdin tarjous 54359980028 / 82728353 4-8.2017 399?!!! Takuu 36 kuukautta
01.09.2017Kia Ceed 84kw 1590cc turboahdin tarjous 740611-002 - 4-8.9.2017 hintaan 399?!!! Takuu 36 kuukautta ilman kilometrirajoitusta.
28.08.2017Suomen Turbotukku toimittaa laadukkaat täyskunnostetut uusioturboahtimet aina halvalla.
02.08.2017Turboahdin noutomyymälä avattu pääkaupunkiseudulla Herttoniemen automekan sydämeen - KATSO KUVAT
08.07.2017Turbot edullisesti
07.07.2017Turboahdin toimii hyvällä voiteluöljyllä pitkään
04.07.2017Turboahdinhuolto ja asennukset Helsinki Espoo Vantaa
21.06.2017Turboahtimien vaihtotyöt Helsinki, Espoo ja Vantaa alueella.
08.06.2017Kesäkuumalla turboahtimia rikkoontuu huikeita määriä
12.05.2017Turboahtimia kaikkiin moottoreihin rikkoutuneiden tilalle.
15.04.2017Turboahdin markkinoiden pisin maksuaika - jopa 60 päivää!
14.04.2017Klarna erämaksulla turboahdin 1-24 kuukauden maksuajalla.
13.04.2017Turboahtimia kaikkiin ajoneuvoihin Turbotukusta.
07.04.2017Muuttuvasiipisten turboahdinten geometrian tarkastus veloituksetta!!! Lue uutinen
16.03.2017Audi / Volkswagen alkuperäisten turboahtimien ohjainlaitteet -50%
13.03.2017Huippulaadukkaat GGTurbo asennussarjat 3 vuoden takuulla!
03.03.2017TURBOAHDIN TARJOUS: Volkswagen Biturbot, tuplaturboahtimet 999 eur / 36 kk takuu 6-10.3.2017!!!
07.02.2017Henkilö- ja pakettiauton turboahtimen ostajalle tiivistesarja kaupan päälle!!! Tarjous voimassa 8-10.2.2017.
03.02.2017Scania turboahtimet kunnostettuina, tehdasuusina sekä Scania turboahdin huollot
27.01.2017Veneily kausi lähestyy, huollata veneesi turboahdin ajoissa!! Turboahtimet veneisiin, turboahdin huollot ja kunnostukset veneisiin Suomen Turbotukku Oy
25.01.2017Audi A4 1.4 TFSI turboahdin 04E145715J nyt myös GGTurbo turboahdin mallistossa.
23.01.2017Turboahtimet edullisesti kaikkin kulkuneuvoihin, autot, raskas kalusto, veneet, työkoneet. Turbohuolto, turboahdin kunnostukset ja tehdasuudet turboahtimet kaikkiin moottoreihin edullisesti.
04.01.2017Mitä tapahtuu kun turboahtimen öljylinjat ovat tukossa ja öljy kulkeutuu välijäähdyttäjän kautta sylinteriryhmään tuhoten moottorin?
28.12.2016Välipäivän tarjoukset! Volkswagen GGTurbo tuplaturboahtimet -15%!!! Takuu 36 kk!!!
20.12.2016Turbot vielä jouluksi! Joulun tarjouksista voit poimia turboahtimen jopa hintaan 390 EUR!!!
14.12.2016Myy meille viallinen turboahdin. Ostamme jatkuvasti autovalmistajien käyttämiä ensiasennus turboahtimia kunnostukseen.
09.12.2016Turbon korjaus, huolto ja kunnostus - Suomen Turbotukku Oy, nykyaikaisin laitteisto alallamme.
08.12.2016Tehdasuusi Melett 753420-5006S / 0375J6 turboahdin 1.6 80kw PSA erikoistarjous!
07.12.2016Tehdasuusi Garrett 765155-5008S turboahdin tarjous 1290 EUR!!! Heti toimitukseen Helsingin varastolta
05.12.2016Tehdasuusi Garrett 54399880018 / 038253016N turboahdin tarjous 590 EUR!!!!
11.11.2016Hiirenpesä turboahtimessa hyydytti bemarikuskin matkanteon moottoritiellä
11.11.2016Turboahdin tarjous Opel / Saab 2.8 V6 alkuperäinen tehdasuusi ensiasennus turboahdin 49389-01710 - Takuu 24 kuukautta hintaan 590 EUR!!!
09.11.2016Turbohuolto jouluksi
24.10.2016Turbo rikki ?
21.10.2016Turboahtimen huolto
28.09.2016Erä Garrett 765155-5008S / A6420901480 Mercedes-Benz E280 / E320 / M320 / R280 / R320 / Sprinter tehdasuusia turboahtimia 24 kk takuulla!!! Huom! Tämä on Mercedes-Benzin tehtaan ensiasennus turboahdin.
26.09.2016BorgWarner turboahtimen läpileikkaus - KATSO KUVAT - Kunnostamme kaikki BorgWarner turboahtimet
16.09.2016Ostamme jatkuvasti viallisia ensiasennus turboahtimia kunnostukseen!
06.09.2016Tilaa uusi turboahtimen tiivistesarja aina turboahtimen asennuksen yhteydessä.
22.08.2016Turboahtimet edullisesti 24 kuukauden takuulla
12.08.2016BMW alkuperäinen turboahdin 49335-00240 16063000080 24 kuukauden takuulla 1380 EUR!!! Ovh. 1880 EUR - Tarjous voimassa 19.8.2016 saakka - 30 kappaleen erä!!! BMW 120d 320d 520d X3 130Kw N47OL N47D20 49135-05895 49135-05896 MHI
05.08.2016Audi A4 2.0TDi 103kw BPW turboahdin super tarjous 8-12.8.2016 490 EUR!!! Takuu 24 kuukautta
30.07.2016Nissan King Cab turboahdin YD25 moottoriin 690 EUR 24 kuukauden takuulla!!! Tarjous voimassa 1-5.8.2016
05.07.2016Frankfurtin automekaniikkamessut 2016 lähestyy, Turbotukku mukana tapahtumassa.
22.06.2016Turbotukku toivottaa mukavaa juhannusta 2016. Torstaina 23.6.2016 suljemme klo. 15.00
14.06.2016Opel Vectra / Saab 9-3 2.8Let moottorin tehdasuusi alkuperäinen turboahdin hintaan 690,00 EUR 24 kuukauden takuulla!!!
06.06.2016DAF XE315C kuorma-auton turboahdin alkuperäinen BorgWarner hintaan 890 EUR!!!
23.05.2016Muista tarkastaa moottorin öljymäärä! Tiesitkö että liian vähäinen öljymäärä moottorissa vaurioittaa turboahdinta.
13.05.2016Ostamme autovalmistajien vialliset alkuperäisahtimet - Pyöriikö nurkissa? Myy se meille!
02.05.2016Tehdasuusi BorgWarner Iveco kuorma-auto turboahdin 24 kuukauden takuulla suoraan varastosta 1390,00 eur!!!!
05.04.2016Tehdasuusi Garrett turboahdin 454231-5007S AUDI A4 (1.9 Ltr.) TDI, Bj.: 1995-2004; A6 (1.9 Ltr.) TDI, Bj. 1997-2005 VW Passat (1.9 Ltr.) TDI, Bj.: 1996-2005 SKODA Superb (1.9 Ltr.) TDI, Bj.: 02-05
28.03.2016Turboahdin tehdasuusi 04E145721B AUDI A1 (1.4 Ltr.), Bj. 2012-; A3 (1.4 Ltr.), Bj. 2013- VW Golf VII (1.4 Ltr.), Bj. 2012-; Polo (1.4 Ltr.), Bj. 2012- SKODA Octavia (1.4 Ltr.), Bj. 2012- SEAT Ibiza V (1.4 Ltr.), Bj. 2013-; Leon (1.4 Ltr.), Bj. 2013-
25.03.2016Tehdasuusi ensiasennus turboahdin 04E145713Q AUDI A3 (1.2 Ltr.) TFSI, Bj. 2013- SEAT Leon (1.2 Ltr.) TSI, Bj. 2012- SKODA Octavia (1.2 Ltr.) TSI, Bj.11.2012- VW Golf VII (1.2 Ltr.) TSI, Bj. 2012- 990 eur 24 kuukauden takuulla!!!
23.03.2016Turboahdin KKK 03L145873B VW Amarok (2.0 Ltr.) BiTD, Bj. 11.2011- Turbo 1: 53049700144; Turbo 2: 54351014708 Tehdasuusi turboahdin 890 eur 24 kuukauden takuulla
21.03.2016038253019P VW Polo (1.9 Ltr.) TDI, Bj. 2001-2009 SKODA Fabia (1.9 Ltr.) TDI, Bj. 2000-2008 SEAT Ibiza IV (1.9 Ltr.) TDI, Bj. 2002-2009
07.03.2016Ostamme jatkuvasti autovalmistajien käyttämiä alkuperäisiä turboahtimia uudelleen kunnostukseen - TARJOA ROHKEASTI!
09.12.2015Erä tehdasuusia alkuperäisiä Mercedes Benz A200CDI ja B200CDi turboahtimia hintaan 690,00 eur 24 kuukauden takuulla!!!
03.12.2015Kaasujalka: Kunnostettu turboahdin säästää jopa 50% - Lue uutinen GGTurbo
03.12.2015Anakonda.fi ja Turbotukku.com yhteistyössä 11/2015 alkaen - Blogisteina Ilkka Vainio - Paavo Arhinmäki - Pekka Neva - Patrik Sandberg - Samu Huber - Pasi Kostiainen - Timo Eränkö - Vesa Surenkin - Rami Niittysalo - Jussi Viskari - Eicca Toppinen
03.12.2015Kaasujalka: Kunnostettu turboahdin säästää jopa 50%
27.11.2015Volvo-Penta turboahdin ohjainlaitteet ? volvo-Penta turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Volvo-Penta turboahdin tiivistesarjat ? Volvo-Penta turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Volvo turboahdin ohjainlaitteet - Volvo turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Volvo turboahdin tiivistesarjat - Volvo turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Volkswagen turboahdin ohjainlaitteet - Volkswagen turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Volkswagen turboahdin tiivistesarjat - Volkswagen turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Valtra turboahdin ohjainlaitteet - Valtra turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Valtra turboahdin tiivistesarjat - Valtra turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Toyota turboahdin ohjainlaitteet - Toyota turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Toyota turboahdin tiivistesarjat - Toyota turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Suzuki turboahdin ohjainlaitteet - Suzuki turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Suzuki turboahdin tiivistesarjat - Suzuki turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Subaru turboahdin ohjainlaitteet - Subaru turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Subaru turboahdin tiivistesarjat - Subaru turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Smart-MCC turboahdin ohjainlaitteet ? Smart-MCC turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Smart-MCC turboahdin tiivistesarjat ? Smart-MCC turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Skoda turboahdin ohjainlaitteet - Skoda turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Skoda turboahdin tiivistesarjat - Skoda turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Seat turboahdin ohjainlaitteet - Seat turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Seat turboahdin tiivistesarjat - Seat turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Saab turboahdin ohjainlaitteet - Saab turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Saab turboahdin tiivistesarjat - Saab turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Rover turboahdin ohjainlaitteet - Rover turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Rover turboahdin tiivistesarjat - Rover turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Renault turboahdin ohjainlaitteet ? Renault turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Renault turboahdin tiivistesarjat - Renault turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Peugeot turboahdin ohjainlaitteet - Peugeot turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Peugeot turboahdin tiivistesarjat - Peugeot turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Opel turboahdin ohjainlaitteet - Opel turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Opel turboahdin tiivistesarjat - Opel turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Nissan turboahdin ohjainlaitteet - Nissan turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Nissan turboahdin tiivistesarjat - Nissan turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Mitsubishi turboahdin ohjainlaitteet - Mitsubishi turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Mitsubishi turboahdin tiivistesarjat - Mitsubishi turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Mini turboahdin ohjainlaitteet - Mini turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Mini turboahdin tiivistesarjat - Mini turboahdin tiivisteet nyt verkkokaupastamme 24 kuukauden takuulla!!
27.11.2015Mercedes-Benz turboahdin ohjainlaitteet ? Mercedes-Benz turboahdin sähkötoimisten ohjainlaitteiden kunnostus 24 kuukauden takuulla!!

Näytä lisää »